VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Yamamoto Nutrition - Flexotor® - Pre-Workout

Flexotor® Pre-Workout fra Yamamoto Nutrition er en højkvalitets pre-workout, som har til formål at sørge for, at du bliver sprængfyldt med energi og føler dig oplagt, når du tager i træningscenteret. Indeholder Kyowa Quality® L-Citrullin, L-Arginin, Setria® L-Glutathion og Cognizin® Citicoline, PurCaf® Økologisk Koffein og Taurin.

  • Kyowa Quality® Aminosyrer
  • 200 mg PurCaf® Økologisk Koffein
  • 2000 mg GliceroMax™
  • Flex Lewis Signatur Produkt
Tilgængelighed:
På lager
Fra 209,30 kr Normalpris 299,00 kr

Flexotor® Pre-Workout fra Yamamoto Nutrition


Yamamoto Nutrition har i samarbejde med Flex Lewis - 7x vinder af bodybuildingens mest prestigefyldte titel som IFBB Mr. Olympia i 212 lbs vægtkategorien - skabt Flexotor®: en pre-workout, der er særligt designet til at sørge for, at dine træningspas bliver med højt energiniveau og masser af oplagthed.


Højkvalitets pre-workout med mærkevare ingredienser


Flexotor® indeholder Kyowa Quality®  L-Citrullin og L-Arginin. Kyowa Quality logoet står for det faktum, at kvaliteten kommer i første række, og er mærkevare for en lang række af aminosyreprodukter i markedets reneste form, hvor kvalitetssikkerheden er uden sammenligning.


Det nøjagtig samme gør sig gældende for Cognizin® Citicoline og Setria® L-Glutathion, som også forefindes i produktet; disse er ligeledes varemærkede ingredienser fra Kyowa. L-Glutathion er den mest almindelige og bsale aminosyre, der er tilstede i høje koncentrationer i næsten alle kroppens celler. Setria® Glutathion er en tripeptid bestående af henholdsvis L-Glutaminsyre L-Cystein og Glycin. Nøjagtig som det er tilfældet for L-Citrullinen og L-Argininen, der er i produktet, er L-Glutathionen designet til at levere målrettede effekter.


Ydermere indeholder Flexotor® fra Yamamoto Nutrition PurCaf® Koffein, hvilket er et økologisk, pulveriseret ekstrakt, standardiseret ved 9% ren koffein, som er udvundet fra grønne kaffebønner. PurCaf® er i øvrigt non-GMO og fuldstændig vandopløseligt. 


Mere information
Produktinformation

Yamamoto Nutrition - Flexotor® - Pre-Workout

Ingredients: L-citrullin (Kyowa Quality®), L-arginin (Kyowa Quality®), GliceroMax™ (glycerol, anti-klumpningsmiddel: siliciumdioxid), surhedsregulerende middel: citronsyre; taurin, smagsaroma, Hericium tørt ekstrakt (Hericium erinaceus (Bull.) Pers.) frugtlegeme, citicolin (Cognizin®), koffein (PurCaf®), L-glutathion (Setria®), anti-klumpningsmiddel: siliciumdioxid; farvestof: beta-caroten; sødemiddel: sucralose.
Direction of use: Bland 2,5 skefulde (14 g) op i 200 ml vand og indtag en gang dagligt før fysisk aktivitet.
Warnings: Indeholder koffein (200 mg / dagsdosis). Anbefales ikke til børn, eller gravide eller ammende kvinder. Overskrid ikke den anbefalede dagsdosis. Kosttilskud bør ikke træde istedet for en sund og varieret kost. En sund og varieret kost samt en sund livsstil er vigtige. Opbevares utilgængeligt for børn. Det frarådes at en dagsdosis på 400 mg koffein fra alle kilder overskrides. Indtag ikke produktet sammen med alkohol, før sengetid eller i timerne op til sengetid. Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra direkte sollys og varmekilder.
Beholderstørrelse (gram/mililiter/kapsler) 250
Portioner per beholder 17
Portionsstørrelse (gram/milliliter/kapsler) 14
Producent Varenummer N/A
Andre ingredienser L-citrullin (Kyowa Quality®), L-arginin (Kyowa Quality®), GliceroMax™ (glycerol, anti-klumpningsmiddel: siliciumdioxid), surhedsregulerende middel: citronsyre; taurin, smagsaroma, Hericium tørt ekstrakt (Hericium erinaceus (Bull.) Pers.) frugtlegeme, citicolin (Cognizin®), koffein (PurCaf®), L-glutathion (Setria®), anti-klumpningsmiddel: siliciumdioxid; farvestof: beta-caroten; sødemiddel: sucralose.
Vejledning Bland 2,5 skefulde (14 g) op i 200 ml vand og indtag en gang dagligt før fysisk aktivitet.
Advarsler Indeholder koffein (200 mg / dagsdosis). Anbefales ikke til børn, eller gravide eller ammende kvinder. Overskrid ikke den anbefalede dagsdosis. Kosttilskud bør ikke træde istedet for en sund og varieret kost. En sund og varieret kost samt en sund livsstil er vigtige. Opbevares utilgængeligt for børn. Det frarådes at en dagsdosis på 400 mg koffein fra alle kilder overskrides. Indtag ikke produktet sammen med alkohol, før sengetid eller i timerne op til sengetid. Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra direkte sollys og varmekilder.
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice. Personlig træner og kosmetiker/span

Aktiv bikini-fitness atlet siden 2012, og uddannet personlig træner. Hos only-approved er jeg en af de personer der hjælper vores fantastiske kunder i produktvejledning og generellle forespørgsler.
Har du derfor et spørgsmål, så hold dig ikke tilbage med at skrive på mail eller chatten. Besøg min LinkedIn