Only Approved Supplements Danmark

RING TIL OS HVERDAGE 9-14
(+45) 3699 7080

Indkøbskurv0Produkt(er)

Din indkøbskurv er tom.

  • NB Bootybuilding - V-Shaper Waist Trainer fra NB Bootybuilding NB Bootybuilding - V-Shaper Waist Trainer fra NB Bootybuilding
  • NB Bootybuilding - V-Shaper Waist Trainer fra NB Bootybuilding NB Bootybuilding - V-Shaper Waist Trainer fra NB Bootybuilding
  • NB Bootybuilding - V-Shaper Waist Trainer fra NB Bootybuilding NB Bootybuilding - V-Shaper Waist Trainer fra NB Bootybuilding

NB Bootybuilding - V-Shaper Waist Trainer

Værdi
Kvalitet
Pris
11 bedømmelse(r)

Lagerstatus: Ikke på lager

249,00 kr

Bedømmelser

1 til 10 af 11

pr. side
  1. 1
  2. 2
  1. Love it !! review by Jannie on 09/09/2020
    Kvalitet
    Pris
    Værdi

    Elsker min waist trainer !! God kvalitet ;) meget bedre end andre jeg har prøvet !! Jannie

  2. Uundværlig review by Lise on 18/11/2019
    Kvalitet
    Pris
    Værdi

    Perfekt til at styrketræne og lave Cardio med????????

  3. Altid tilfreds review by Annita on 01/03/2019
    Kvalitet
    Pris
    Værdi

    Har altid fået god OG hurtig service. Aldrig været utilfreds med køb , kun tilfreds????????

  4. V-Shaper review by Charlotte on 28/01/2019
    Kvalitet
    Pris
    Værdi

    Nem at bruge. God kvalitet til en overkommelig pris.

  5. Fuldt tilfreds! review by Mona on 10/12/2018
    Værdi

    Super godt produkt

  6. Meget tilfreds review by Diana on 11/12/2017
    Værdi

    Meget tilfreds med køb . Godt produkt og lynhurtig levering . Kan varmt anbefales

  7. Virkelig tilfreds review by Ida on 13/06/2017
    Værdi

    Jeg har tit lændeproblemer, især under bentræning. V-shaperen støtter godt op og sørger for godt opspænd i coren. Jeg er yderst tilfreds!

  8. Fantastisk! review by Maria on 08/06/2017
    Værdi

    Hurtig levering!
    Også er jeg bare mega fan, af NB v-shaper! Den gir et godt hold og toner maven

  9. Ville ikke unndvære den review by Tina on 05/06/2017
    Værdi

    Bruger det sammen med vasoburn og er glad for resultatet

  10. Komfortabel review by Mette on 23/05/2017
    Værdi

    Dejlig behagelig at have på under træningen! Den giver god varme til hele coren, og hverken gnaver eller er ubehagelig..

1 til 10 af 11

pr. side
  1. 1
  2. 2

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer