VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

BFR Bands

Okklusionstræning? Hvad er det?

​Okklusionstræning, BFR, KAATSU, hypoxisk træning... Denne træningsform er kendt under mange navne, og kendetegnet er, at du ved hjælp af bånd - eller manchetter som nogle kalder dem - kan træne musklerne ved en lavere intensitet end normalt. 

pr. side

Okklusionstræning? Hvad er det?

​Okklusionstræning, BFR, KAATSU, hypoxisk træning... Denne træningsform er kendt under mange navne, og kendetegnet er, at du ved hjælp af bånd - eller manchetter som nogle kalder dem - kan træne musklerne ved en lavere intensitet end normalt. 

​Hvorfor vælge okklusionstræning?

​Når du træner meget, og har høj belastning, stresser du dine led, sener og muskler. Med træning på denne måde kan du give din krop en "pause", uden det går ud over dine resultater. 

​Derudover er okklusion godt, hvis du har belastningsskader, ledskader, eller oplever smerter ved bestemt øvelser. Så bruger du i stedet dine okklusionsbånd og skruer lidt ned for belastningen. 

BFR-bands

Hos os er vi fortalere for at afprøve nye træningsformer, udfordre sig selv og udvide horisonter så ofte som muligt. Det er også én af grundene til, at vi blandt andet forhandler så mange forskellige varianter af disse BFR-bands. Okklusionstræningen har for alvor vundet indpas i de seneste år, og det er ikke uden grund. Med BFR-bands som dem, du ser her hos os, kan du nemlig snyde din krop til at tro, at du løftere tungere under din styrketræning, end du egentlig gør. Kroppen snydes på den måde, at du sætter en BFR-band på den muskelgruppe, du ønsker at fokusere på, og så ændres musklernes ilt- og blodmængde automatisk. Metoden giver hurtige resultater – hvis du bruger de rigtige bands vel at mærke.

Bands til hele kroppen

Denne metode kan bruges til træning af hele kroppen. Ønsker du at fokusere på dine ben- og lægmuskler til at starte med, er disse Double Wrap Bands helt oplagte at starte ud med. De er nemme at bruge, behagelige at have på, og derudover er de enormt holdbare og giver basis for rigtig mange effektive træningspas. Har du allerede kendskab til BFR-bands og til selve træningsmetoden, er du måske på udkig efter endnu bedre bands, end du har i forvejen. For dig som har særligt høje krav til dine bands og til dine kommende træningsresultater, kan vi anbefale dig at se nærmere på denne PRO-X Edition. De udmærker sig ved at være enormt akkurate, og det betyder, at du kan ramme den ønskede muskelgruppe mere præcist end ved andre modeller. Derudover er de nemme at sætte fast på det ønskede sted, ligesom de er komfortable at have på. Vi forhandler flere forskellige typer af bands, og det afhænger helt og holdent af dig og din træning, hvilke du skal gå efter. Uanset om du er nybegynder eller garvet, kan vi garantere, at vi har lige præcis de bands, som er gode til dig.

Hurtig afsendelse

Vi støtter op om din træning, og derfor vil vi gerne, at du kan komme i gang hurtigst muligt. Bestil derfor dine bands så tidligt på dagen som muligt – så sender vi dem afsted mod dig allerede inden kl. 14.

Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner