VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Pre Workout

Begrebet pre workout dækker over de produkter, som er relevante at indtage umiddelbart, inden du går i gang med din træning. Det er produkter, som kan give dig et skud fornyet energi efter eksempelvis en lang arbejdsdag, så du kan få det maksimale ud af din træning. De kan dog også bidrage til mange andre ting end energiniveauet, hvorfor der er flere forskellige grunde til at købe pre workout-produkter.
  1. Approved Nutrition - Pre-workout
    Approved Nutrition - Pre-workout
    Fra 134,50 kr.
pr. side

Hvad er pre workout?

Pre workout er produkter, som har til formål at sikre, at du får mest muligt ud af din træning. Det giver ekstra energi, og derudover bidrager det til din udholdenhed. Det kan desuden gøre det nemmere for dig at holde fokus, og det kan også i særdeleshed være tiltrængt efter en lang dag.

Ved at indtage et pre workout-produkt før din træning vil du desuden som regel forøge dit stofskifte, og det vil sige, at du forbrænder mere fedt under træningen. Er du ude på at nedbringe din fedtprocent, kan du også få glæde af denne type produkter.


Pre workout – hvorfor?

Stort set alle, der træner, kan få glæde af pre workout. I modsætning til mange andre kosttilskud spiller det ikke nogen rolle hvilken type sport, du dyrker, når du tager pre workout. Det er altså både velegnet til dig, der styrketræner og til dig, der enten løber, svømmer eller dyrker atletik. Så længe du er aktiv, kan det give mening for dig at indtage pre workout-produkter.

Det kan hjælpe dig med at holde fokus på din træning og kan give dig fornyet energi, og netop derfor er det vigtigt, at det indtages før træningen. Indtages det efter træning eller slet ikke i forbindelse med træning, vil det give dig en masse overskydende energi, som du ikke har brug for og ikke har nogen glæde af.

Hvis du ønsker at opbygge muskelmasse, kan det ydermere have en gavnlig effekt på denne proces. Der er altså mange, der kan få gavn af pre workout, og det kan bruges til at nå mange forskellige mål.


Køb pre workout her på siden

Her på siden kan du finde massevis af produkter, som er beregnet til at blive indtaget, umiddelbart før din træning går i gang. Det er dem, vi kalder pre workout. De findes i forskellige varianter og kommer fra mange forskellige mærker, og dermed er der også rig mulighed for at finde et produkt, som giver mening for lige netop dig.

Selvom produkterne i høj grad har det samme formål, kan der nemlig sagtens være forskel på sammensætningen af forskellige stoffer i dem. Derfor skal du kigge på din kost generelt og overveje, hvad du vil have ud af dit pre workout-produkt, før du vælger et. På den måde kommer du længst i din træning og får mest ud af både denne og af dit pre workout-produkt.

I vores brede sortiment finder du pre workout til ethvert behov. Derudover kan du også finde mange andre produkter, som kan være relevante for dig, der træner meget. Det kan eksempelvis være kreatin og proteinpulver.
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner