VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Vegetarisk Protein

For mange vegetarer og veganere kan det være en udfordring at få alt det protein, man har brug for. Især hvis man træner meget og dermed gerne vil have ekstrameget protein, kan det være svært som vegetar. Det behøver det imidlertid ikke at være, for her på siden kan du finde masser af proteinpulver, som er vegetarisk og sågar vegansk. På den måde kan du få masser af protein, uden at det kommer fra animalske kilder, og så kan du roligt fortsætte din træning som hidtil – velvidende at din krop får alt det protein, den gerne vil have.

Skal du have nok protein igennem din kost, kræver det seriøs dedikation. For det betyder, at du skal spise virkelig mange bønner, linser og bælgfrugter. Især hvis du træner meget, kan det derfor være virkelig svært at få spist nok protein i løbet af dagen. Som vegetar kan man blive hjulpet på vej af æg og mælkeprodukter, men som veganer kan det være en stor udfordring.
pr. side

Protein fra plantekilder

Langt hen ad vejen får de fleste mennesker en stor del af deres protein fra animalske kilder såsom kød, æg og mælk. Som vegetar har man imidlertid valgt køddelen fra, og så skal man pludselig til at finde protein andre steder. Heldigvis findes der masser af planter, som er meget proteinholdige, og når man så tilmed kan isolere proteinerne og dermed lave et koncentreret produkt, er der rig mulighed for at få protein nok uden at skulle spise kød. Her på siden kan du således finde proteinpulver, som er fremstillet af proteiner fra planter. Det giver dig de absolut bedste forudsætninger for at holde dig sund og rask og for at udvikle dig i takt med din træning. At proteinet kommer fra planter, fremfor fra animalske kilder, som ikke har nogen indflydelse på dets effekt på din krop, og dermed kan du roligt vælge denne løsning, hvis du ønsker proteinpulver uden animalske stoffer, som passer til din vegetariske livsstil.

Lækre smagsvarianter

Her på siden kan du finde vegetarproteinpulver, som er fremstillet af planteproteiner fra eksempelvis ærter. Meget af det er faktisk ligefrem vegansk, i og med der heller ikke indeholder mælkeprodukter eller andre animalske stoffer. Det er et fuldkommen plantebaseret produkt, som kan være med til at holde dine muskler sunde og stærke. Vegetarprotein er lige så sundt og gavnligt for din krop, som protein fra animalske kilder er, og når du får det i koncentreret form, som du gør her, får du også nok af det. Dét kan ellers være en af udfordringerne som vegetar eller veganer. Ligesom med ”almindeligt” proteinpulver på eksempelvis valle eller kasein kan du naturligvis også få proteinpulver til vegetarer i forskellige smagsvarianter, så du kan finde én, som falder lige i din smag. Der skal være lidt forskelligt at vælge imellem, og det er der naturligvis også her på siden, så tag endelig et kig på udvalget af protein til vegetarer – det er effektivt, sundt og helt uden animalske stoffer.

Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner