VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Scitec Nutrition

Her hos os forhandler vi kun det bedste af det bedste; de bedste forhandlere og de allerbedste produkter. Det gør vi af flere årsager. Først og fremmest skal vi kunne stå inde for vores produkter og vores services. Dernæst vil vi naturligvis gerne have så glade og tilfredse kunder som muligt, og det kommer blandt andet ved at forhandle de bedste produkter.

Blandt vores forskellige brands finder du Scitec Nutrition. Her har vi med et brand at gøre, som formår at spille på diversitet og på kvalitet på én gang – og lykkes med det. Scitec nutrition er kvalitetstestet i 2018 og har fået flotte anmærkninger over hele pladen. Når du køber produkter fra Scitec nutrition, er du sikker på at få kvalitetsprodukter. Vi er stolte af at forhandle dette brand og deres lækre produkter, og vi ser her nærmere på de mange forskellige Scitec nutrition-produkter, du kan få her hos os.
Side
pr. side

Alt til din træning

Scitec nutrition er specialister i træning; både når det kommer til træningsudstyr og kosttilskud. En af de helt særlige ting ved Scitec nutrition er, at de ved meget om alle træningens facetter. Eksempelvis kan du her hos os købe Melatonin-tilskud fra Scitec nutrition. Dette tilskud understøtter din døgnrytme og hjælper dig til en dybere og mere restituerende søvn, hvilket er en af de oversete, men stadig meget vigtige dele af træningen.

Med et Melatonin-tilskud får du en naturlig håndsrækning, som kan hjælpe dig til en bedre søvn og dermed generelt mere velvære i din dagligdag. Tilskuddet benyttes af atleter inden for alle sportsgrene, idet mange oplever en markant forbedring i deres søvn og døgnrytme og dermed i deres træningspræstationer.


Proteinprodukter

For dig, som træner meget, er proteinbarer garanteret en integreret del af din træning allerede. Hvis ikke serverer vi her de bedste grunde til at begynde med proteinbarerne allerede i dag. Med en proteinbar, som dem, du kan få hos os fra Scitec Nutrition, får du et skud protein forklædt i en lækker bar med lavt sukkerindhold. Eksempelvis forhandler vi Scitec Nutritions Proteinissimo Prime, som er den perfekte proteinbar. Proteinindholdet er skyhøjt, og samtidig er baren udviklet med mindst muligt sukker og mest mulig lækker smag.

Det er vigtigt at få protein efter en hård træning. Når du træner, udfordres musklerne – det er meningen, og det er godt! – men idet du indtager protein umiddelbart efter træningen, får musklerne hjælp til at genopbygge og styrke sig. Af den årsag er proteinet alfa og omega for dig, som tager din træning seriøst. Vælger du én af Scitec Nutritions mange varianter, kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i top, og at smagen er ligeså.

Et af Scitec nutritions mest populære proteinprodukter er Scitec Beef Nutrition. Her er der tale om proteintilskud i helt rå form uden mejeriprodukter eller andre fyldstoffer. Med Beef Nutrition giver du din krop den helt rigtige protein, som er så gavnlig for kroppen. Ønsker du at lade protein være en fast del af din kost til ethvert måltid alle ugens dage, kan du også prøve Scitec nutritions proteinmorgenmad. Med dette produkt bliver det nemt og hurtigt at få proteiner til måltiderne – også til morgenmaden, som ofte skal gå rigtig hurtigt.


Hjælp til din styrketræning

Her hos os holder vi meget af træning, og vi stræber efter at give alle de bedst mulige forudsætninger for at træne så godt og effektivt, som de kan. Derfor har vi også forskellige af Scitec nutritions træningsudstyr i vores sortiment. Vi forhandler således både Lifting Straps, Wrist Wraps og Grip Pads – alt sammen udviklet i højeste kvalitet og med tanke på at give den allerbedste støtte til din styrketræning.

Uanset om det er første gang, du investerer i disse produkter, eller om du er flittig bruger af dem allerede, er Scitec nutrition et rigtig godt bud. Når det kommer til træning – og særligt tung styrketræning, som kan være en belastning for kroppen, hvis man ikke gør det rigtigt – er det rigtigt vigtigt ikke at gå på kompromis med dit udstyr. Med Scitecs udstyr går du ikke på kompromis, og du slipper samtidig for at sætte hele din økonomi over styr.


Hurtig forsendelse

Vi ved godt, hvor irriterende det kan være, når man skal vente for længe på sine varer. Derfor stræber vi efter at afsende dine varer så hurtigt som overhovedet muligt. Bestiller du dine varer først på dagen, afsendes de allerede inden kl. 14, og du kan således komme hurtigt i gang med dine nye, lækre trænings- og kostprodukter.


God træning

Nu er der efterhånden kun tilbage at ønske dig en rigtig god træning. Vi er alle forskellige, og vi motiveres af forskellige faktorer i vores træning. Uanset om du er typen, som giver træningen en ekstra skalle, når du får nyt, lækkert udstyr, eller om du er én, som drives fremad ved tanken om at slå dine personlige rekorder, er Scitec nutritions produkter for dig. Kvaliteten er altid i top, og produkterne i vores sortiment er udvalg med henblik på at ramme hele træningspaletten – lige fra søvnen til kosttilskuddet til træningsudstyret.

Vi sætter en dyd i kun at forhandle de bedste produkter fra de bedste brands, og vi kan stå inde for hvert enkelt af vores produkter. Du har altså både vores og Scitec nutritions ord på, at du med disse produkter får ren og skær kvalitet.
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner