VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Quicksilver Scientific

Går du op i, hvordan emnerne detox, søvn, hvile og vitaminer kan spille ind og måske endda forbedre din træning, skal du pudse brillerne nu. Når det kommer til ovenstående emner, er Quicksilver Scientific nemlig med helt forrest i feltet, og her har vi altså med kvalitetsprodukter at gøre.

Vi går meget op i kun at forhandle de allerbedste produkter fra de bedste brands, og her hører produkterne fra Quicksilver Scientific i høj grad til. Lad os se nærmere på nogle af de produkter, som vi er særligt stolte af at forhandle
Vi kan ikke finde produkter, der matcher udvalget.

Vitaminer

Med Lipsomal Ultra Vitamin får du et helt særligt og banebrydende produkt. Med en fyldestgørende blanding af aktive vitaminer og antioxidanter sikres du maksimal optagelse og effekt. Når du alligevel har besluttet dig for at tage vitaminerne, kan du ligeså godt tage dem, som du får mest mulig glæde og gavn af – derfor fremhæver vi her Lipsomal Ultra Vitamin.


Afgiftning i dagligdagen

Det er ifølge Quicksilver Scientific ikke nok at indtage gode og gavnlige vitaminer. Vi skal også huske at sørge for at komme af med de giftstoffer, vi unægtelig optager i vores krop hver dag. Svaret herpå er Ultra Binder. Produktet fungerer som det nødvendige bindeled til de toksiner, du har i din krop, og dernæst hjælper det med at udskille det. Som resultat får du en gladere og sundere krop, som kan holde til mere i hverdagen – også i træningsøjemed.

Man er slet ikke i tvivl om, at Quicksilver Scientific er et professionelt brand med høje ambitioner. Det indre – selve produkterne – er naturligvis i højsædet, men de springer heller ikke over, hvor gærdet er lavest med det udvendige. Flaskerne er æstetiske og lækre at se på. Det er rimelig godt gået, når det er kosttilskud, vi har med at gøre.

Det er garanteret ikke svært at forstå, hvorfor vi er stolte af at kunne forhandle lige netop disse produkter. Vi er fans af banebrydende brands og produkter, som hjælper alle til at få en så modstandsdygtig, stærk og sund krop som muligt, og Quicksilver Scientific er ét af dem.
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner