VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Only Approved Supplements

Vi finder motivation til vores træning vidt forskellige steder. Nogle finder den i naturen, andre i deres træningsmakker, mens mange finder det i lækkert træningstøj. Hører du til sidstnævnte gruppe, er du heldig. Blandt vores mange produkter og brands finder du vores helt eget brand Only Approved Supplements, som fokuserer på at lave rigtig lækkert træningstøj og andet træningstilbehør. Fælles for Only Approved Supplements’ produkter er den høje kvalitet samt funktionaliteten.

Alt er fremstillet med forbrugeren i tankerne, og derfor kan du også være helt sikker på at sidde tilbage med lækre produkter, når du bestiller herfra. Hos os gør vi en dyd ud af at vælge de bedste brands til vores shop. Derigennem får vi tonsvis af inspiration, og her har vi altså brugt denne inspiration til at fremstille vores egne produkter.
pr. side

Tilbehør

Groft sagt kan Only Approved Supplements’ produkter inddeles i to kategorier, nemlig tilbehør og beklædning. Vi starter med tilbehøret, og i den forbindelse skal Shakerflasken fremhæves. Den kan indeholde 700 ml., den kommer i tre forskellige farver, og den er især kendetegnet ved dens gennemtænkte funktionalitet. Den har en god og solid lukning, den er nem at rengøre, og den er nem og behagelig at drikke af. I denne kategori finder du desuden produkter som tasker og pilleæsker.


Beklædning

Den anden kategori er som nævnt beklædning, og her vil vi særligt gerne nævne vores tanktop. I vores øjne er det den perfekte tanktop; designet og udtrykket er lækkert, og med den på signalerer du, at du går op i din udstråling – også i fitnesscentret. Pasform og kvalitet er ligeledes helt i top, og vi er meget stolte af netop denne model.

Blandt de rigtig mange forskellige brands, som du finder her på siden, er der massevis af inspiration at finde. Det er netop det, vi har gjort, og det har vi brugt i vores eget brand. Produkterne er udtryk for, hvordan vi gerne selv vil have tingene, og hvordan vi selv foretrækker de enkelte produktgrupper. Er du enig med os, er vi helt sikre på, at produkterne også vil falde i din smag.
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner