VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

MPA Supplements

Dem, der går rigtig meget op i træning, resultater og måske endda konkurrencer, kender måske allerede til MPA Supplements. Hvis ikke, skal du ikke fortvivle. Vi gør dig klogere med det samme. MPA Supplements går ikke på kompromis med noget som helst; hverken med sine produkter eller med sine kunders tilfredshed. Det gør vi heller ikke, hvilket er derfor, vi er stolte af at have deres produkter i vores sortiment.

MPA Supplements tager udgangspunkt i kroppen og laver deres produkter efter kroppens svage punkter. Der hvor der forbedres kan, det er der, MPA Supplements slår til. Læs derfor med her hvis du ønsker at sætte det sidste prik over i’et i din træning og dermed give din krop de absolut bedste forudsætninger for at præstere.
pr. side

Fokus på restitution

Restitution er en sjov størrelse. Mange har tendens til at glemme, at den rent faktisk spiller en stor rolle i din samlede træningsformåen, og er du først blevet bidt af træningen, kan det være svært at holde de nødvendige pauser. MPA Supplements’ Cortisolve er et yderst interessant produkt for dig af netop den årsag. Sammensætningen af dette produkt gør nemlig, at din krop restituerer hurtigere, og at din fedtforbrænding endda også forbedres. Med Cortisolve kan du altså træne dine ønskede pas om dagen og om ugen uden at overbelaste kroppen.


Fedt!

Vi har alle forskellige fokusområder, når vi træner. Nogle vil gerne have fokus på styrke, andre på smidighed, andre på udholdenhed og så videre. Fedt er dog noget af det, som mange af os er enige om, at vi gerne vil have så lidt som muligt af. I den sammenhæng bliver du nok glad for at blive præsenteret for VasoBurn. Med VasoBurn får du en hjælpende hånd til at komme af med det mest genstridige fedt. I det hele taget har MPA Supplements stort fokus på alternative måder at komme af med sit fedt på – i sammenhæng med træningen naturligvis.

Vi er stolte af at forhandle MPA Supplements’ produkter, idet de er af allerhøjeste kvalitet. Vi vil kun vores kunder det bedste, og derfor anbefaler vi jer at tage et nærmere kig på disse produkter.
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner