VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Life Extension

Navnet på dette brand er meget sigende for deres agenda; nemlig at forlænge og forbedre livet gennem tilskud af forskellig art. Life Extension har taget udgangspunkt i de stoffer, olier og vitaminer, som rigtig mange af os får for lidt af. De har så fremstillet gode, rene kvalitetsprodukter til skarpe priser, som alle har råd til, og som derfor giver alle mulighed for at have de bedst mulige kropslige forudsætninger i hverdagen.

Life Extension udmærker sig ved deres varierede produkter og deres umiddelbare bevidsthed om, hvad menneskekroppen har brug for. Se vores udvalg af Life Extensions produkter lige her.
Side
pr. side

Sol på kapsel

Mange af os nordboere ved godt, at sollys både er rart, men også nødvendigt for kroppen. Det er dog ikke altid, at eksponeringen heraf er stor nok – særligt ikke i vintermånederne – og derfor tager mange D-vitaminer. Vi er stolte forhandlere af Life Extensions Vitamin D3, der giver dig lige præcis det D-vitamin, som din krop og din hud skal bruge for at trives. ”Sol på kapsel” lyder næsten utopisk, men ikke desto mindre er det det, du får med Life Extensions Vitamin D3.


Magnesium

Et andet mineral, som man helst ikke skal mangle, er magnesium - og også her er Life Extension en stærk spiller på banen. Med produktet Magnesium får du lige præcis det, din krop har brug for. Det som dog er særligt for dette produkt sammenlignet med andre på markedet, er det faktum, at der her er tale om forlænget frigivelse af magnesiumet. Den forlængede frigivelse gør, at kroppen har bedre mulighed for at optage magnesiumet, hvilket kun kan siges at være en fordel, når man alligevel investerer i tilskuddet. Formlen er helt unik, og du er sikret optimalt udbytte af kapslerne.

Vil man gerne give sin krop de bedst mulige forudsætninger i hverdagen, er tilskud svære at komme udenom. Med Life Extension behøver du ikke at lede efter det helt rigtige brand længere. Deres produktliste er lang, og deres erfaring er ligeså, og overlader du tilskuddene til dem, er du sikret kvalitetsprodukter, som holder, hvad de lover.
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner