VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Jan Tana

Er du kendt i bodybuilding-konkurrenceverdenen, kender du helt sikkert Jan Tana. Brandet er ét af de mest kendte og brugte på deres felt, og de står både bag kvalitetsprodukter som makeup samt farve særligt målrettet konkurrencer.

Vi er meget stolte af at forhandle Jan Tanas produkter. Produkterne er kvalitetstestede og overholder alle gældende krav på området. Her på hjemmesiden kan du se vores store udvalg af Jan Tanas produkter, og vi forhandler både makeup, tilbehør og ikke mindst konkurrencefarve.
pr. side

Jan Tanas ”Skin Prep”

Èt af Jan Tanas absolut mest populære og bedst sælgende produkter er deres Skin Prep. Som navnet antyder, bruges produktet til at eksfoliere kroppen, inden konkurrencefarven påføres. Produktet giver en helt ensartet og smuk farve og efterlader din krop med en helt særlig glød, som gør sig godt på scenen. Produktet forbereder huden til at tage imod den kommende farve på bedst mulig vis, og hvis du er én af dem, som ikke vil nøjes, er denne Skin prep var Jan Tana lige noget for dig.


Til selve konkurrencedagen

Det er konkurrencedag, og alt kører på højtryk. Du er spændt, du er klar, og du gør alt, hvad du kan for, at det hele skal spille til selve konkurrencen. Ville du ønske, at du kan lægge blot noget af ansvaret fra dig? Det kan du! Med Jan Tanas Ultra 1 Competition Color er du helt sikker på, at der er styr på farven, og at du kommer til at stråle på scenen. Her får du både Skin Prep og farve, og du har vores ord på, at du kommer til at fremstå så godt som overhovedet muligt – hvad angår farven i hvert fald. Resten er op til dig selv.

På en dag som en konkurrencedag kan det give en enorm tryghed at have en professionel i baghånden. Med Jan Tanas produkter i konkurrencebagagen skal du ikke bekymre dig om farve-delen af din dag. Vi forhandler Jan Tanas produkter, fordi vi mener, at de er blandt de allerbedste. Vi er vilde med vores kunder, og selvfølgelig vil vi give jer det bedste af det bedste. Derfor anbefaler vi Jan Tana.
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner