VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Himalaya Herbal Healthcare

Træning er ikke bare det, du laver i fitnesscentret og de rekorder, du slår der. Langt fra. Vil du give dig og din krop de bedst mulige forudsætninger for at kunne træne godt, hårdt og længe, må du lægge luppen fra dig og se træningen i et bredere perspektiv.

Det kan du eksempelvis gøre med Himalaya Herbal Healthcare. Med deres forskellige urtekombinationer har de fremstillet kvalitetsprodukter, som kan gavne din krop og eventuelt afhjælpe de små irritationer, som fylder i hverdagen. Vi har udvalgt de allerbedste af Himalaya Herbal Healthcares produkter, og dem kan du se lige her.
pr. side

Et sundt mave-tarm-system

Er maven god, er alting godt, kunne mottoet ligeså godt lyde. For er der ubalance i maven eller tarmene, er det noget, som kan risikere at påvirke hele din dagligdag – inklusive din træning – på negativ vis. Derfor er det anbefalelsesværdigt for alle at fokusere og passe på netop denne region. Her hos os forhandler vi Himalaya Herbal Healtcares Triphala-kosttilskud, som på helt naturlig vis understøtter dit fordøjelsessystem og udrenser tarmene yderst effektivt. Der er ingen bivirkninger ved produktet, og om du har problemer med maven i forvejen eller ej, kan det være en god idé at afprøve netop dette produkt.


Pas på din lever

Et andet fokuspunkt som vi alle burde have, men som de færreste af os sikkert har, er vores lever. Leveren står for udrensning af affaldsstoffer i vores krop, og det giver sig selv, at den helst skal fungere optimalt. Med Himalaya Herbal Healtcares Liv.52 får du et kosttilskud, som understøtter din levers funktioner, og som hjælper dig med at blive kvit med affaldsstoffer i dit blod og i din krop i det hele taget.

Her hos os har vi ikke blot fokus på det, som foregår i træningslokalet. Vi stræber efter at se termerne træning, sundhed og velvære i et større og mere holistisk perspektiv, og derfor er Himalaya Herbal Healthcare også iblandt de brands, vi forhandler. Vi er stolte af også at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at passe på sin krop hele vejen rundt – også med fokus på organerne, som det gør sig gældende her med disse kosttilskud.
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner