VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

NB Bootybuilding

Leder du efter simpelt og effektivt værktøj til fitness, så kig nærmere på disse produkter fra Natja Barnova. Du kender måske allerede bootybuilder, eller V-shaper. Der kommer løbende nye produkter til kategorien, så hold øje med siden.
pr. side
Vi er alle forskellige, og vi har hver vores fokuspunkter, når det kommer til vores træning. Hører du til den store gruppe af mennesker, som rigtig gerne vil have en stærk og fast numse, så kender du måske allerede brandet Build your booty. Hvis ikke, skal du finde forstørrelsesglasset frem nu. Vi forhandler nemlig flere forskellige Build your booty-produkter hos os, og her er der virkelig tale om en kvalificeret håndsrækning mod en stærk booty.


Bootybuilding-pakker

Vi vil det bedste for vores kunder, og derfor forhandler vi også kun de produkter, vi selv kan stå helt og holdent inde for. Vi er meget begejstrede for Build you bootys Bootybuilding-pakker, og derfor kan du også købe hele tre forskellige her hos os.

Se blandt andet denne pakke, som indeholder Bootybuilder-bånd, Ankelstraps, V-Shaper og Booty-Shaker. Du får altså alt det, du skal bruge til at opbygge en sund og rund booty. Fordelen ved at købe en af disse tre pakker er prisen. Du sparer nemlig gode penge ved køb af pakkerne frem for at købe enkeltprodukterne for sig.


Træning med elastikker

Du kender sikkert til træning med elastikker, og har du prøvet det, husker du sikkert den brændende fornemmelse i musklerne, som elastiktræning giver. Denne træningsmetode er nemlig uhyre effektiv, og med Bootybuilder-elastikkerne fra Build your booty får du hurtige resultater med et gennemtestet kvalitetsprodukt. Elastikken er bredere end de fleste og sættes lige over knæene for den mest effektive træning.

Går man på kompromis med kvaliteten af sine træningselastikker, kan man risikere at stå tilbage med en elastik, som hurtigt flosser, bliver slap eller i værste tilfælde springer. Det risikerer du ikke med elastikkerne fra Build your booty. Her er kvaliteten i top, ligesom komfort naturligvis også er tænkt ind i produktet.

Build your booty er din vej mod en strammere og rundere booty. Fokuserer du din træning lige hér i en periode, og bruger du disse målrettede produkter, har du stor chance for succes. Udstyr er ikke alt, men ikke desto mindre kommer man altså langt med det rigtige udstyr. Rigtig god træning – må dine muskler syre, dine ben brænde og din booty styrkes.
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner