VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

BRAINEFFECT

Den tyske producent, Brain Effect leverer en lang række spændende produkter til velvære. Den mest kendte er deres helt rene C8 Caprylsyre. ofte er MCT olier baseret på flere forskellige caprylsyre hvoraf nogle har en uønsket afførende effekt indtaget i store nok mængder. C8 olien er perfekt til folk på keto diæter eller LCHF, da det bidrager med helt ren energi, uden at påvirke blodsukkeret. VI får flere produkter løbende, så hold øje med denne side. 
Vi kan ikke finde produkter, der matcher udvalget.

Braineffect

Hos os finder du kun de bedste brands og deres bedste produkter. Vi går ikke på kompromis med noget som helst, og det skal du heller ikke, når du handler her hos os. Blandt de mange brands, som du kan finde på vores hjemmeside, er Braineffect. Braineffect er specialiseret i forskellige kost- og energitilskud, og i deres produkter kombineres tysk akkuratesse med en indgående viden om kroppen og den måde, træning indvirker herpå. Vi har udvalgt deres ypperste produkter, som vi er stolte af at have i vores sortiment.

Energishot

Braineffect er eksperter i tilskud, som gør os bedre, hurtigere og stærkere, og som øger kroppens præstationsevne på sund og naturlig vis. Produktet RAPID er deres velkendte energishot, som indeholder koffein, og som sikrer sig et vedvarende energiniveau. Produktet er både vegansk og fri for både gluten og mejeriprodukter, og inden for deres område er de blandt de allerbedste på markedet. Der er 14 flasker i pakken, og køber du nu, er du altså sikret et godt og vedvarende energiniveau i lang tid. .

Energi fra ketogen-fedt

Et andet af Braineffects kvalitetsprodukter er Rocket C8. Det består af 100% caprylsyre og er desuden helt smags- og lugtfrit, hvilket betyder, at det er nemt at inkorporere i dagligdagen. I dette produkt er der i høj grad tale om sunde fedtstoffer, og som du sikkert allerede ved, er sundt fedt helt essentielt for en sund og stærk krop. Fordelene ved at få en del af sit sunde fedt fra ketogen er mange. Blandt andet hjælper det til at eliminere muligheden for, at dit blodsukker falder i løbet af dagen. Alt i alt giver produktet basis for, at du kan yde dit ypperste i alle situationer hver dag; både i din træning, på arbejdet og hjemme hos din familie. Produktet virker ikke kun på dine fysiske præstationer, men de gavner dig også i forbindelse med de mentale udfordringer, som du må møde i løbet af en dag. Køber du her hos os, kan du være sikker på to ting. Du kan være sikker på, at vi har udvalg de bedste produkter til dig, så du kan forvente kvalitet hver gang. Derudover kan du være sikker på at modtage dine varer hurtigt. Vi afsender varer hver dag, og bestiller du inden kl. 14, sender vi dine varer der.

Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner