VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Better Bodies

Better Bodies logo

pr. side

Better Bodies blev grundlagt i den tidlige del af 1980'erne af Hr. Brian Moss i New York City. Dengang var det et modelbureau for fitnessmodeller, og det blev hurtigt enormt populært i U.S.A. Der gik ikke længe efter at virksomheden var blevet stiftet, før der blev produceret t-shirts med Better Bodies logo trykt på dem som et led i deres markedsføring, hvilket resulterede i en både pludselig og helt enorm stor efterspørgsmål på Better Bodies beklædningsartikler. På baggrund af de potentielle forbrugeres krav, blev der lavet en lille kollektion af forskellige produkter, og dét var blot begyndelsen for virksomheden!

Idag er Better Bodies en af de allerstørste spillere på markedet, og en sand tekstilgigant i fitness- og bodybuilding industrien verden over. Virksomheden bag Better Bodies hedder Swedish Fitness Trading AB; en virksomhed med mere end 20 års erfaring og gode resourcer, der arbejder med udvikling, design, markedsføring, salg og distribution i adskillige lande. Det, der gør Better Bodies til en succes, er den høje funktionalitet og kvalitet, samt et design der er skabt med stor fitness indflydelse fra atleter og deres krav i forhold til, hvad for noget beklædning der skal bæres under hårde træninger - men også i deres daglige liv - i kombination med enorm forbrugerefterspørgsel.

Better Bodies' vision er at skabe produkter til seriøse atleter i fitnessmiljøet, og i det hele taget alle der elsker at holde sig sunde og aktive, som også kender værdien og den sande mening af hårdt arbejde samt glæden ved det, de selv kalder Better Bodies livsstilen.

Hos Only Approved Supplements finder du Better Bodies træningstøj & tilbehør til fitness og bodybuilding, som er af markedets allerhøjeste kvalitet, og vi garanterer for 100% kundetilfredshed. Hvis du bruger mange timer i træningscenteret, kender du også til vigtigheden af at have det rigtige tøj og udstyr. Med træningstøj og -tilbehør fra Better Bodies, vil du få en komplet oplevelse af kvalitet, holdbarhed, komfort og moderigtigt design.


Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice, Personlig Træner