VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Omkring Os

Approved Companies, Din Personlige Distributør af Kosttilskud og Træningstøj


Der findes et hav af internetbutikker, som forhandler kosttilskud og træningstøj, til fitnessbranchen. Derfor er det for os vigtigt, at tilbyde noget unikt, og konstant være på forkant med udviklingen. Vi bestræber os på, at levere en købs oplevelse som gør behovet for en fysisk butik minimalt. Den personlige betjening, vil altid være enormt værdifuld -og problematisk at viderføre til en online butik. For at komme denne udfordring imøde, er personalet hos Approved Companies kompetente. Du kan altid få kyndig vejledning i valg af produkter, som passer til netop dine mål.

Du vil på Approved Companies opleve, at vores produkttekster er enormt udførlige. VI har valgt at lave udførlige beskrivelser, for at give viden fra os, og samtidig understøtte vores produkters troværdighed. Der er mange produkter på markedet, hvor emballage taler højere end indholdet. Hos os er det Indholdet der kommer før emballagen. Hvis man kan stå ved sit produkt, bør man bruge den ekstra tid og indsats, for at viderbringe dets kvaliteter.

Approved Companies hjælper det Amerikanske Marked, til Europa.


Det er ingen hemmelighed, at amerikanerne er foran europæerne, når det handler om kosttilskud -og sundhed. Det kan måske virke modsigende, med de tendenser vi ser, heribland fedme. Det forholder sig således, at man i USA er langt bedre til at studere i sundhed -og Anti-ageing, end man er i mange andre områder af verden. Ligeledes driver man i USA anti-ageing virksomheder, som har lov til at oplyse om brugen af produkter der kan fremme sundhed. Derfor alierede vi os med en række kendte mennesker, som står for kvalitet -og ærlighed, fremfor kynisme. Af annerkendte mennesker bag vores produkter kan vi bl.a. fremhæve John Meadows (som vi havde i danmark i sommeren 2017) og Matt Porter (MPA Supplements)

Approved Companies, er ligeledes firmaet der fik mærker såsom Iron Rebel og MPAsupps til Europa.