Seneste tilføjede vare(r) ×

Din indkøbskurv er tom.

  • Danish Store
  • International Store
  • German Store

Only Approved, Din Personlige Forhandler af Kosttilskud og Træningstøj


Der findes et hav af internetbutikker, som forhandler kosttilskud og træningstøj, til fitnessbranchen. Derfor er det for os vigtigt, at tilbyde noget unikt, og konstant være på forkant med udviklingen. Vi bestræber os på, at levere en købs oplevelse som gør behovet for en fysisk butik minimalt. Den personlige betjening, vil altid være enormt værdifuld -og problematisk at viderføre til en online butik. For at komme denne udfordring imøde, er personalet hos Only Approved meget kompetente. Du kan altid få kyndig vejledning i valg af produkter, som passer til netop dine mål.

Du vil på only-approved.dk opleve, at vores produkttekster er enormt udførlige. VI har valgt at lave udførlige beskrivelser, for at give viden fra os, og samtidig understøtte vores produkters troværdighed. Der er mange produkter på markedet, hvor emballage taler højere end indholdet. Hos os er det Indholdet der kommer før emballagen. Hvis man kan stå ved sit produkt, bør man bruge den ekstra tid og indsats, for at viderbringe dets kvaliteter.

Only Approved bringer det Amerikanske Marked, til Europa.


Det er ingen hemmelighed, at amerikanerne er foran europæerne, når det handler om kosttilskud -og sundhed. Det kan måske virke modsigende, med de tendenser vi ser, heribland fedme. Det forholder sig således, at man i USA er langt bedre til at studere i sundhed -og Anti-ageing, end man er i mange andre områder af verden. Ligeledes driver man i USA anti-ageing virksomheder, som har lov til at oplyse om brugen af produkter der kan fremme sundhed. Derfor alierede vi os med en række kendte mennesker, som står for kvalitet -og ærlighed, fremfor kynisme. Af annerkendte mennesker bag vores produkter kan vi bl.a. fremhæve John Meadows (som vi havde i danmark i sommeren 2017) og Matt Porter (MPA Supplements)

Only Approved, er ligeledes firmaet der fik mærker såsom Iron Rebel og MPAsupps til Europa. Idag er Iron Rebel (Træningstøj) og distributionen heraf kørt videre i ironrebel.eu og varetages ikke af Only Approved. Vi samarbejder stadig meget tæt med virksomheden og har eksklusivitet på produkterne. Distributionen af MPAsupps i Europa håndteres af Only-Approved.

Erfaring med kosttilskud -og Træning, styrker virksomhedens troværdighed.


Indehaver, og iværksætter Jesper Ørum, taler af erfaring når det omhandler kosttilskud og træning. Gennem erfaring med egne resultater, coaching af atleter og motionister, er en bred viden samlet, som afspejles i virksomhedens varesortiment, alt på hylderne har sin plads og giver en rød tråd gennem sortimentet. Vores tekster er envidere skrevet af den teknisk dygtige Daniel Ussing, som er under uddannelse som Farmakonom. Til sammen udgør vi alle, et troværdigt og passioneret team som varetager kundernes behov og interesser.

Holdet bag Only Approved (Se Giraffen)

Jesper Ørum - CEO Only Approved

Jesper Ørum

CEO / Development

Jesper@Only-Approved.Com
+45 3699 7080

Mathew Schwabe - Sales / Administration

Mathew Schwabe

Sales / Administration (.DE)

Mathew@Only-Approved.Com
+49 178 1838739

Max Paulsen - Sales Customer Service

Max Paulsen

Warehouse / Customer Service
(DE/DK)

Max@Only-Approved.Com
+45 3699 7080

Daniel Emil Ussing - Content writing + Research

Daniel Emil Ussing

Content Writer / Research

Daniel@Only-Approved.Com
+45 3699 7080