Only Approved Supplements Danmark

RING TIL OS HVERDAGE 9-14
(+45) 3699 7080

Værdi for pengene

Referenceprodukter i branchen

Lynhurtig levering

Vi ved at du har en travl hverdag

Dedikeret kundeservice

Vores forretning er vores hobby

 • Life Extension - Zinc Kapsler fra Life Extension Life Extension - Zinc Kapsler fra Life Extension

Life Extension - Zinc Kapsler

Hurtigt overblik

Zink er et essentielt mineral som alle mennesker har brug for til forskellige kropslige funktioner. Det bidrager til normal funktion af immunforsvaret og metaboliseringen af kulhydrater, fedt og proteiner, og hjælper også med at vedligeholde normale Test niveauer i blodet så vel som at vedligeholde et normalt syn. Mineralet er også vigtigt for vedligeholdelsen af normalt hud, hår, negle og knogler. Endvidere er zink også essentielt for at vedligeholde normal kognitiv funktion og beskytter også cellerne mod oxidativ stress.

 • Populært zink produkt fra Life Extension
 • Zink bidrager til normal kognitiv funktion
 • 50mg zink per kapsel
 • Zink bidrager til normal proteinsyntese

Lagerstatus: Ikke på lager

89,00 kr

Life Extension Zinc

​Zink er et livsvigtigt mineral som forekommer naturligt i nogle fødevarer og bliver tilsat andre. Zink er vigtig for over 100 forskellige enzymer i kroppen og spiller også en vigtig rolle i vedligeholdelsen af et normalt immunforsvar og processerne der foregår under protein så vel som DNA syntese. Ydermere spiller zink også en vigtig rolle i ophelingen af sår og celle deling.
 

Hvorfor Life Extension Zinc caps?

Life Extension Zinc zinkkapsler leverer dig en hel dosis af 50 mcg zink i OptiZinc® formen, hvilket er en overlegen form for zink rent biotilgængelighedsmæssigt, som alt i alt sørger for at optagelsen som vel som dine resultater ligeledes er overlegne. Denne form af zink assimilerer bedre end almindeligt zink, netop på grund af det faktum, at det består af én af de absolut mest absorberbare former for zink – zink methionat (methionin). Derfor anbefaler vi altid Life Extension Zinc til vores kunder.
 

​Tegn på zinkmangel​

 

 • ​Hudproblemer (Akne, dårlig sårheling, eksem, ru hud, strækmærker)​
 • Hårtab og skel
 • ​Følelsesmæssige forstyrrelser og depression
 • Diarré
 • ​Nedsat appetit


​Zinktilskud når du er gravid


​​Zink er altafgørende for en sund vækst hos fosteret. Derfor kan det være en rigtig god i de, at tage et godt zinktilskud. 

​​Læs meget mere om zink her.

Køb dine zinkkapsler hos Only-approved.dk

​Når du handler ved Only-Approved.dk får du altid god service. Vores mål er sunde og glade kunder, der får maksimalt udbytte af deres træning og samtidig har lyst til at passe godt på deres krop. Derfor kan du måske også have interesse i nogle af Life Extensions øvrige produkter. 


​Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Enten på telefon 36 99 70 80 eller på vores Facebook. Og når du så er der, så giv os lige et LIKE. Så går du ikke glip af vores gode tilbud og inspiration til din træning. 

  Tag én (1) kapsel dagligt, med eller uden mad.

  Detaljeret Information:

  Vejledning:

   

  Tag én (1) kapsel dagligt, med eller uden mad.

   

  Allergen info:

   

  Ingen.

   

  Særlige advarsler:

   

  Opbevares utilgængeligt for børn. Bør ikke træde i stedet for en sund og varieret kost. Beregnet til raske personer over 18 år. Konsulter altid med læge før brug i tilfælde af, at du er gravid, ammende, lider af en eller flere sygdomme og/eller er forbruger af et eller flere lægemidler. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Tilførsel af zink via kosttilskud kan hæmme absorptionen så vel som biotilgængeligheden af kobber. Hvis der indtages en dosis på mere en 50 mcg dagligt på kronisk basis, anbefales det at indtage en 2 mg dosis af kobber dagligt, for at sikre at der ikke opstår mangeltilstand på kobber i kroppen. Ved kronisk indtagelse af en dosis på mere end 100 mg zink på daglig basis, vil der ses en immunundertrykkende effekt for nogle aspekter af T-celle og NK celle funktioner.

   

  Størrelser:

   

  1 kapsel – 1 portion.

  90 kapsler – 1 beholder (90 portioner).

   

  Ingredienser:

   

  Zink (som OptiZinc® zink meonomethionin, zink citrat), mikrokrystallin cellulose, vegetabilsk cellulose (kapsel), vegetabilsk stearat, silica.

   

  Kosttilskud

  Portion Størrelse 1 vegetabilsk kapsel

  Portioner Per Beholder 90

  Mængde Per Portion

  Zink (som OptiZinc® zink meonomethionin, zink citrat)

  50 mg

  Andre ingredienser: mikrokrystallin cellulose, vegetabilsk cellulose (kapsel), vegetabilsk stearat, silica.

  Ingredienser:

  Zink (som OptiZinc® zink meonomethionin, zink citrat), mikrokrystallin cellulose, vegetabilsk cellulose (kapsel), vegetabilsk stearat, silica.

  Brand:

  Life Extension

  Beholder Størrelse (g/ml/enheder):

  90

  Serveringer pr. Beholder:

  90

  Serverings Størrelse (g/ml/enheder):

  1

  GMO Information:

  Non-GMO

  Advarsler:

  Allergen info:Ingen. Særlige advarsler: Opbevares utilgængeligt for børn. Bør ikke træde i stedet for en sund og varieret kost. Beregnet til raske personer over 18 år. Konsulter altid med læge før brug i tilfælde af, at du er gravid, ammende, lider af en eller flere sygdomme og/eller er forbruger af et eller flere lægemidler. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Tilførsel af zink via kosttilskud kan hæmme absorptionen så vel som biotilgængeligheden af kobber. Hvis der indtages en dosis på mere en 50 mcg dagligt på kronisk basis, anbefales det at indtage en 2 mg dosis af kobber dagligt, for at sikre at der ikke opstår mangeltilstand på kobber i kroppen. Ved kronisk indtagelse af en dosis på mere end 100 mg zink på daglig basis, vil der ses en immunundertrykkende effekt for nogle aspekter af T-celle og NK celle funktioner.

  Bedømmelser

  1. Nice review by Malene on 30/07/2019
   Kvalitet
   Pris
   Værdi

   Virker som de skal

  Indsend din bedømmelse

  Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

  Daniel Emil Ussing

  Daniel Emil Ussing

  Farmakonom & Produkt Specialist

  Uddannet på den danske farmakonomskole, og agerende produktspecialist. Er du i tvivl om virkningerne, sammensætningen eller troværdigheden af et produkt, så vejleder jeg dig gerne videre. Besøg evt. min LinkedIn profil for referencer

  Læs Mere