VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Life Extension - Vitamins D and K

To essentielle vitaminer der understøtter daglig sundhed og velvære.

  • Propfyldt med 75mcg D-vitamin
  • Støtter immunforsvaret
  • Holder knoglerne og musklerne ved lige
  • Bekvemmeligt kosttilskud i kapselform
259,00 kr.
På lager Kun få tilbage

Oversigt over Vitamins D and K fra Life Extension


Det er ikke altid let at få dækket dit daglige behov for D-vitamin gennem sollys, og det samme gælder for at få dækket dit daglige behov for K-vitamin fra kosten alene. Disse bekvemmelige kapsler fra Life Extension udgør en let og effektiv måde at sikre sig alle de helbredsmæssige fordele, man får fra D- og K-vitamin.


Hvad er D- og K-vitamin?

D3-vitamin er et fedtopløseligt vitamin ved navn cholecalciferol, hvilket er essential for vedligeholdelsen af normale knogler1 og muskler2 samt et normalt fungerende immunforsvar3, og for kroppens evne til at optage calcium4, som understøtter muskelfunktionen.2.

K-vitamin er også et fedtopløseligt vitamin og et essentielt næringsstof, der spiller en vigtig rolle i blodets evne til at størkne5, hvilket påvirker den måde, kroppen bløder og blodansamler på. Det understøtter også knoglerne6, således at du kan føle dig stærk både i og uden for træningscenteret, og kan give den alt, hvad du har, til træning.


Hvilke fødevarer indeholder D- og K-vitamin?

Kroppen evner at producere D-vitamin selv, men har brug for sollys for at kunne gøre det, hvorfor det ofte kaldes for solskinsvitaminet. Der forefindes små mængder D-vitamin i visse fødevarer, herunder fede fisk, æggeblommer og berigede fødevarer, men langt de fleste mennesker får ikke tilstrækkelige mængder fra deres daglige kost.

K-vitamin findes primært i grøntsager - særligt dybgrønne bladgrøntsager som fx spinat, grønkål og bladsalater, samt bønner, sojaolie og mayonnaise mv.

Opdag flere kosttilskud til understøttelse af sundhed og velvære fra Life Extensions udvalg af vitaminer og mineraler her.


Fordele ved Vitamins D and K fra Life Extension

  • Propfyldt med 75mcg D-vitamin
  • Støtter immunforsvaret3
  • Holder knoglerne og musklerne ved lige1,2
  • Bekvemmeligt kosttilskud i kapselform

Hvad kan jeg forvente af Vitamins D and K fra Life Extension?

Det er vigtigt at du får de mængder af D- og K-vitamin, du skal have i løbet af en dag, og disse kapsler fra Life Extension gør det let, når du ikke har mulighed for at få disse gennem din kost i sig selv.


Hvilke helbredsmæssige fordele har D- og K-vitamin?

Hver kapsel indeholder 75mcg D-vitamin, som understøtter dit immunforsvar3, så du kan forblive kampklar og i god form.

D-vitamin hjælper også med at sørge for, at dine muskler og knogler holdes ved lige1,2, hvilket er afgørende uanset din målsætning.

Ydermere bidrager D-vitamin også til en normal optagelse af både calcium og fosfors4, et normalt indhold af calcium i blodet7, og vedligeholdelse af sunde tænder8, hvormed det udgør en essentiel tilføjelse til din nuværende kost.

Hver kapsel indeholder også 2100mcg K-vitamin, som hjælper med at vedligeholde normale knogler6 og blodets normale evne til at størkne5.

1. D-Vitamin bidrager til vedligeholdelse af normale knogler.

2. D-Vitamin bidrager til vedligeholdelse af en normal muskelfunktion.

3. D-Vitamin bidrager til nervesystemets normale funktion.

4. D-Vitamin bidrager til normal optagelse/udnyttelse af calcium og fosfor.

5. K-Vitamin bidrager til blodets normale evne til at størkne.

6. K-Vitamin bidrager til vedligeholdelse af normale knogler.

7. D-Vitamin bidrager til at vedligeholde et normalt indhold af calcium i blodet.

8. D-Vitamin bidrager til vedligeholdelse af normale tænder.


Hvad fungerer godt sammen med Vitamins D and K fra Life Extension?

Denne ultimative blanding af D- og K-vitamin tilbyder en lang række helbredsmæssige fordele, men din krop har stadig brug for andre vitaminer og mineraler. Vi anbefaler Two-Per-Day Capsules, som er proppet med over 25 essentielle næringsstoffer.

Mere information
Produktinformation

Life Extension - Vitamins D and K

D-vitamin (Cholecalciferol D-3) 75ug **
Vitamin K1 (phylloquinon) 500ug **
K2-Vitamin (MK-7) 100ug **
Ingredients: D3-vitamin (som cholecalciferol), K1-vitamin (som fyllokinon), K2-vitamin (som trans-menakinon-7), fortykningsmidler (microcrystallinsk cellulose, cellulose gel), kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), anti-klumpningsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer og siliciumdioxid [nano]). 
Direction of use: Tag en (1) kapsel dagligt med et måltid, eller efter lægens anvisninger.
Warnings: Individer der indtager mere end 50 mcg (2,000 IU) D-vitamin/dag (fra kost og kosttilskud) bør få foretaget periodevise målinger af 25-hydroxy D-vitamin i blodet. Overskrid ikke 250 mcg dagligt uden aftale med din læge. D-vitamin tilskud anbefales ikke for folk med et højt indhold af calcium i blodet. Hvis du lider af en stofskiftesygdom eller tager nogle medikamenter der påvirker stofskiftet, bør du ikke bruge produktet før du har rådført dig med din læge. Hvis du tager nogle antikoagulerende eller blodpladehæmmende medikamenter, eller har en blødningssygdom, bør du rådføre dig med din læge før du bruger dette produkt..
OPBEVARES UTILGEÆNGELIGT FOR BØRN. OVERSKRID IKKE DEN ANBEFALEDE DAGSDOSIS. Køb ikke, hvis den ydre forsegling er beskadiget eller mangler. Ved brug af kosttilskud, bør du rådføre dig med din læge, hvis du er i behandling for nogle medicinske sygdomme, eller hvis du er gravid eller ammende.
Beholderstørrelse (gram/mililiter/kapsler) 60
Portionsstørrelse (gram/milliliter/kapsler) 1
Portioner per beholder 60
Vejledning

Tag en (1) kapsel dagligt med et måltid, eller efter lægens anvisninger.

Advarsler

Individer der indtager mere end 50 mcg (2,000 IU) D-vitamin/dag (fra kost og kosttilskud) bør få foretaget periodevise målinger af 25-hydroxy D-vitamin i blodet. Overskrid ikke 250 mcg dagligt uden aftale med din læge. D-vitamin tilskud anbefales ikke for folk med et højt indhold af calcium i blodet. Hvis du lider af en stofskiftesygdom eller tager nogle medikamenter der påvirker stofskiftet, bør du ikke bruge produktet før du har rådført dig med din læge. Hvis du tager nogle antikoagulerende eller blodpladehæmmende medikamenter, eller har en blødningssygdom, bør du rådføre dig med din læge før du bruger dette produkt..


OPBEVARES UTILGEÆNGELIGT FOR BØRN. OVERSKRID IKKE DEN ANBEFALEDE DAGSDOSIS. Køb ikke, hvis den ydre forsegling er beskadiget eller mangler. Ved brug af kosttilskud, bør du rådføre dig med din læge, hvis du er i behandling for nogle medicinske sygdomme, eller hvis du er gravid eller ammende.

Andre ingredienser

D3-vitamin (som cholecalciferol), K1-vitamin (som fyllokinon), K2-vitamin (som trans-menakinon-7), fortykningsmidler (microcrystallinsk cellulose, cellulose gel), kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), anti-klumpningsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer og siliciumdioxid [nano]). 


Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
author image

Jenni Ørum

Kundeservice. Personlig træner og kosmetiker/span

Aktiv bikini-fitness atlet siden 2012, og uddannet personlig træner. Hos only-approved er jeg en af de personer der hjælper vores fantastiske kunder i produktvejledning og generellle forespørgsler.
Har du derfor et spørgsmål, så hold dig ikke tilbage med at skrive på mail eller chatten. Besøg min LinkedIn