VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Life Extension - Optimeret Chromium med Crominex® 3+

Vi har brug for energi for at vores indre organer kan fungere normalt. Vigtige bestanddele af vores kroppe, som røde blod celler og hjernen, kan kun bruge glukose som en brændstofkilde, og det er nødvendigt for kroppen at kunne metabolisere denne brændstofkilde optimalt, for at det kan hjælpe dig. Mikroernæringsstoffet chrom er fantastisk at tilføre til sin kost, hvis man ønsker at vedligeholde en sund evne til at metabolisere glukose, og Life Extensions ”Optimzed Chromium with Crominex® 3+” har alt hvad du har brug for i sådan et supplement.

  • Meget populært produkt blandt vores kunder
  • Bidrager til normal makronæringsstofmetabolisme
  • 60 kapsler per bøtte
  • Life Extension formular med Crominex 3+
109,00 kr.
På lager Kun få tilbage

Life Extension Optimized Chromium

​Chrom er et mineral alle mennesker har brug for at få tilført. Chrom hjælper kroppen med at optage sukker og dermed holde blodsukkeret stabilt. Et stabilt blodsukker er afgørende for både din sundhed, din ernergibalance og humør.

Chrom tilskud mod sukkercravings og eftermiddagstræthed

​Derfor kan du med stor fordel anvende Chrom tilskud hvis du lider af manglende energi eller får cravings efter søde sager. Særligt om eftermiddagen har mange mennesker den oplevelse, at deres energi falder og de får lyst til slik eller chokolade. 

Andre fordele ved Chrom piller

Hvad er de potentielle fordele for helbredet ved chrom? Forskning har studeret effekter af chrom på diabetikere, og nogle studier har vist at tilførsel af chrom kan nedsætte blodsukker niveauer og den mængde , medicin som folk der lider af diabetes, kræver. ​​Vær opmærksom på, at C-vitamin øger optagelsen af chrom, så tag evt. dit Chrom tilskud sammen med Life Extension Vitamin C

​Life Extension Optimized Chromium når du træner

Nogle kliniske studier har også vist at tilførsel af chrom kan have potentielle fordele for brugeren i form af vægttab, forøgelse af ren muskel masse samt nedsat mængde af fedt på kroppen. Tilførslen af chrom kan ikke skade dig på nogen måde, men bør ikke træde i stedet for en sund og varieret kost og/eller fysisk aktivitet, når gælder vægttab eller fedme.

Chrom er en kendt bestanddel af kosttilskuds arsenalet hos både vægtløftere og andre atleter, og det er også vældig populært blandt disse. Nogle kliniske studier foreslår også, at tilførsel af chrom kan bidrage til at nedsætte kolesterol, særligt LDL kolesterol, som er den dårlige af de to (HDL og LDL kolesterol). ​Life Extension Optimized Chromium with Crominex® 3+ leverer hele 500 mcg chrom per portion, og indeholder det mest avancerede chrom kompleks, som er blevet optimeret med et standardiseret ekstrakt af Indisk gåsebær så vel som en navnebeskyttet form af adaptogenet shilajit.

Mere information
Produktinformation

Life Extension - Optimeret Chromium med Crominex® 3+

Ingredients: Chrom (som Crominex® 3 + chrom stabiliseret med Capros® amla ekstrakt (frugt) and PrimaVie® Shilajit), mikrokrystalline cellulose, vegetabilsk cellulose (kapsel), silica, vegetabilsk stearat.
Direction of use: Indtag én (1) kapsel dagligt, med eller uden mad.
Warnings: Allergen info: Ingen. Særlige advarsler: Opbevares utilgængeligt for børn. Bør ikke træde i stedet for en sund og varieret kost. Beregnet til raske personer over 18 år. Konsulter altid med læge før brug i tilfælde af, at du er gravid, ammende, lider af en eller flere sygdomme og/eller er forbruger af et eller flere lægemidler. Hvis taget i høje doser, kan magnesium have en afførende effekt. Hvis dette forekommer, opdel da dosis, reducer indtag eller ophør med indtagelse. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.
Beholderstørrelse (gram/mililiter/kapsler) 60
Portioner per beholder 60
Portionsstørrelse (gram/milliliter/kapsler) 1
Producent Varenummer N/A
Andre ingredienser Chrom (som Crominex® 3 + chrom stabiliseret med Capros® amla ekstrakt (frugt) and PrimaVie® Shilajit), mikrokrystalline cellulose, vegetabilsk cellulose (kapsel), silica, vegetabilsk stearat.
Vejledning Indtag én (1) kapsel dagligt, med eller uden mad.
Advarsler Allergen info: Ingen. Særlige advarsler: Opbevares utilgængeligt for børn. Bør ikke træde i stedet for en sund og varieret kost. Beregnet til raske personer over 18 år. Konsulter altid med læge før brug i tilfælde af, at du er gravid, ammende, lider af en eller flere sygdomme og/eller er forbruger af et eller flere lægemidler. Hvis taget i høje doser, kan magnesium have en afførende effekt. Hvis dette forekommer, opdel da dosis, reducer indtag eller ophør med indtagelse. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
author image

Jenni Ørum

Kundeservice. Personlig træner og kosmetiker/span

Aktiv bikini-fitness atlet siden 2012, og uddannet personlig træner. Hos only-approved er jeg en af de personer der hjælper vores fantastiske kunder i produktvejledning og generellle forespørgsler.
Har du derfor et spørgsmål, så hold dig ikke tilbage med at skrive på mail eller chatten. Besøg min LinkedIn