VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Life Extension - Komplet B Vitamin kompleks

B-vitaminer har en vigtig rolle med at nedbryde og omsætte næringsstoffer samt opretholde almindelig organfunktion i hele kroppen. Life Extensions B-vitaminudgave er op til 7 gange mere optagelig for kroppen i forhold til almindelige formler, hvilket sikrer en langt mere optimal og tilstrækkelig optagelse i kroppen og derved opnås en bedre effekt.

  • Potentielt og effektivt doseret vitamin B-kompleks
  • Hjælper med at opretholde almindelig organfunktion
  • Vitamin B med forbedret næringsstofabsorbans
139,00 kr.
På lager Kun få tilbage

Life Extension B-vitamin Complex - Complete B-Complex

B-vitamin er en nøglespiller, når det kommer til normal organfunktion og forbrænding af næringsstoffer. Vi indtager en del B-vitamin i vores mad gennem en normal, sund kost, men problemet med B-vitaminer er, at de generelt er meget svært optagelige for kroppen. Derfor har mange danskere B-vitamin mangel

 

​Vil du vide mere om B-vitamin og B-vitaminmangel, så klik her. Siden åbner i en nyt vindue, så du bliver her i shoppen. 

 

B-Vitamin Complex fra Life Extension er et kosttilskud, der er blevet behandlet med enzymer for at forbedre optagelsen i blodbanerne. Resultaterne er op til 7 gange bedre optagelighed for de forskellige kæder af B-vitaminer. Da B-vitaminer er vandopløselige, er det vigtigt, at der bliver indtaget B-vitaminer dagligt, da de ellers vil blive skyllet ud med urinen.

B-Vitaminer er godt for fordøjelsen. Vælger du at bruge Life Extension B-vitamin Complex, kan du sætte trumf på og supplere med fordøjelses-enzymer, også fra Life Extension. 

 

​Køb Life Extension B-Vitamin Complex her

​Har du spørgsmål forud for dit køb, så kontakt os endelig. Vi hjælper dig på vej. 
​Kontakt os på tlf. +45 3699 7080 eller stil dit spørgsmål på vores Facebook.

Se øvrige produkter fra Life Extension her. 

Mere information
Produktinformation

Life Extension - Komplet B Vitamin kompleks

Ingredients: Thiamin (vitamin B1) (som thiamin HCl), Riboflavin (vitamin B2) (som riboflavin og riboflavin 5’-phosphat), Niacin (som niacinamid og niacin), Vitamin B6 (som pyridoxin HCl og pyridoxal 5’-phosphat), Folat (som L-5-methyltetrahydrofat calcium salt), Vitamin B12 (som methylcobalamin), Biotin, Panthothensyre (som D-calcium pantothenat), Calcium (som D-calcium pantothenat, calcium sulfat, dicalcium phosphat), Inositol, PABA (para-aminobenzoesyre), vegetabilsk cellulose (kapsel), ris klid, stearinsyre, silica.
Direction of use: Tag en kapsel dagligt med mad eller efter aftale med læge.
Warnings: Opbevares utilgængeligt for børn. Konsulter altid med læge før brug i tilfælde af, at du er gravid, ammende, lider af en eller flere sygdomme og/eller er forbruger af et eller flere lægemidler. Overskrid ikke den anbefalede dosis.
Beholderstørrelse (gram/mililiter/kapsler) 60
Portionsstørrelse (gram/milliliter/kapsler) 1
Portioner per beholder 60
Vejledning Tag en kapsel dagligt med mad eller efter aftale med læge.
Advarsler Opbevares utilgængeligt for børn. Konsulter altid med læge før brug i tilfælde af, at du er gravid, ammende, lider af en eller flere sygdomme og/eller er forbruger af et eller flere lægemidler. Overskrid ikke den anbefalede dosis.
Andre ingredienser Thiamin (vitamin B1) (som thiamin HCl), Riboflavin (vitamin B2) (som riboflavin og riboflavin 5’-phosphat), Niacin (som niacinamid og niacin), Vitamin B6 (som pyridoxin HCl og pyridoxal 5’-phosphat), Folat (som L-5-methyltetrahydrofat calcium salt), Vitamin B12 (som methylcobalamin), Biotin, Panthothensyre (som D-calcium pantothenat), Calcium (som D-calcium pantothenat, calcium sulfat, dicalcium phosphat), Inositol, PABA (para-aminobenzoesyre), vegetabilsk cellulose (kapsel), ris klid, stearinsyre, silica.
Producent Varenummer N/A
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
author image

Jenni Ørum

Kundeservice. Personlig træner og kosmetiker/span

Aktiv bikini-fitness atlet siden 2012, og uddannet personlig træner. Hos only-approved er jeg en af de personer der hjælper vores fantastiske kunder i produktvejledning og generellle forespørgsler.
Har du derfor et spørgsmål, så hold dig ikke tilbage med at skrive på mail eller chatten. Besøg min LinkedIn