VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

JF Supplements - EAA

JF Supplements - EAA er en fyldestgørende blanding af alle de ni essentielle aminosyrer.

  • Indeholder alle de ni essentielle aminosyrer
  • Inkluderer BCAA
  • Hurtigere aminosyreoptagelse end valleprotein
  • Nul kalorier og nul sukker
Fra 20,72 kr. Normalpris 259,00 kr.
På lager Udsalg -60%

Oversigt over EAA fra JF Supplements


EAA fra JF Supplements indeholder en højkvalitets blanding af alle de ni essentielle aminosyrer, inkl. BCAA. Da produktet er helt fri for kalorier og sukker, betyder det for dig at du kan få alle de vigtige aminosyrer, din krop har brug for, uden at påvirke dine kostmæssige målsætninger negativt.


Dette produkt har en aminosyreprofil lig den, der ses for JF Supplements' Whey, men har en hurtigere aminosyreoptagelse samt en højere koncentration af de tre forgrenede aminosyrer (BCAA), l-leucin, l-isoleucin og l-valin.


Hvad er aminosyrer?


Aminosyrer fungerer som de byggesten der danner polypeptider og endeligt proteiner, som bidrager til opbygning og vedligeholdelse af muskelmasse. Såvel opbygning som vedligeholdelse af muskelmasse er afgørende for stort set enhver målsætning, hvorfor et aminosyretilskud udgør en eminent måde at understøtte dine træningsmål på.


Hvad er essentielle aminosyrer?


Selvom alle de i alt 20 aminosyrer er vitale for helbredet, men kun ni af dem anses for at være essentielle. Ordet "essentiel" betyder i denne sammenhæng at aminosyrerne skal indtages via kosten, da kroppen ikke selv evner at danne dem. De ni essentielle aminosyrer omfatter l-leucin, l-isoleucin, l-valin, l-histidin, l-lysin, l-methionin, l-fenylalanin, l-threonin og l-tryptophan. De mest gængse fødevarekilder til opnåelse af disse aminosyrer er kød, fjerkræ og æg, men det kan være både tidskrævende og kostbart at opnå tilstrækkelige mængder af dem via kosten alene. EAA fra JF Supplements udgør dermed en både belejlig og omkostningseffektiv måde, hvorpå man kan indtage alle de vigtige aminosyrer.


Fordele ved EAA fra JF Supplements


  • Indeholder alle de ni essentielle aminosyrer
  • Inkluderer BCAA
  • Hurtigere aminosyreoptagelse end valleprotein
  • Nul kalorier og nul sukker

Hvad kan jeg forvente af EAA fra JF Supplements?


EAA fra JF Supplements er et enormt belejligt pulver med indhold af alle de ni essentielle aminosyrer, hvorved det bliver lettere for dig end nogensinde at lave en smagfuld shake til at understøtte dine målsætninger med. Aminosyrer indgår som en naturlig bestanddel af protein, hvilket bidrager til såvel opbyggelse som vedligeholdelse af muskelmasse, og derfor støtter denne blanding dine muskler omkring træningsvinduet. Selvom dette produkt har en aminosyreprofil lig den, der ses for Supplements' Whey, er aminosyreoptagelsen heri hurtigere, således at det udgør det ideelle valg af hurtigvirkende aminosyrer.


JF Supplements' EAA kan anbefales for enhver der søger at forøge sit indtag af aminosyrer på belejlig, omkostningseffektiv og smagfuld vis - ideelt til et boost, når man er på farten. EAA er desuden helt fri for kalorier og sukker, og det er dermed velegnet til folk på slankekur.


Hvad fungerer godt sammen med EAA fra JF Supplements?


Denne EAA blanding er den perfekte måde at sikre, at dine depoter er helt toppet op med aminosyrer. Hvis du vil give din præstationsevne et skub fremad, anbefaler vi at bruge den i samhør med Kreatin Monohydrat.


Dit velbefindende er mindst ligeså vigtigt som din træning. Vi anbefaler JF Supplements' Multi, hvilket er et komplet multivitamin, der bl.a. indeholder C-vitamin, som understøtter nervesystemet, og bekæmper træthed og udbrændthed.


For at se hele vores udvalg af JF Supplements, klik her, og klik her for at besøge JF Supplements' hjemmeside.

Mere information
Produktinformation

JF Supplements - EAA

Ingredients: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, Threonin, Lysin, Fenylalanin, Histidin, Tryptophan, aroma, sødemiddel: aspartam (e951), surhedsregulerendemiddel: æblesyre (E296), sødemiddel: ace-K (E950), maltodextrin, farvestof: karoten (E160a).
Direction of use: Bland 1 skefuld (8 gram) i 3-5 dl vand og drik under træning.
Warnings: Brug ikke dette produkt, hvis du er allergisk over for nogle af indholdsstofferne. Åbnede forpakninger bør anvendes inden for seks måneder. Opbevares tæt tillukket på et tørt og køligt sted, og utilgængeligt for børn. Indeholder en fenylalaninkilde.
Beholderstørrelse (gram/mililiter/kapsler) 300
Portioner per beholder 37
Portionsstørrelse (gram/milliliter/kapsler) 8
Advarsler

Brug ikke dette produkt, hvis du er allergisk over for nogle af indholdsstofferne. Åbnede forpakninger bør anvendes inden for seks måneder. Opbevares tæt tillukket på et tørt og køligt sted, og utilgængeligt for børn. Indeholder en fenylalaninkilde.

Vejledning

Bland 1 skefuld (8 gram) i 3-5 dl vand og drik under træning.

Andre ingredienser

L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, Threonin, Lysin, Fenylalanin, Histidin, Tryptophan, aroma, sødemiddel: aspartam (e951), surhedsregulerendemiddel: æblesyre (E296), sødemiddel: ace-K (E950), maltodextrin, farvestof: karoten (E160a).

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
author image

Jenni Ørum

Kundeservice. Personlig træner og kosmetiker/span

Aktiv bikini-fitness atlet siden 2012, og uddannet personlig træner. Hos only-approved er jeg en af de personer der hjælper vores fantastiske kunder i produktvejledning og generellle forespørgsler.
Har du derfor et spørgsmål, så hold dig ikke tilbage med at skrive på mail eller chatten. Besøg min LinkedIn