VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Granite - Protein

Vær den første til at gennemgå dette produkt
Et komplet spektrum af fem proteinkilder
  • Et komplet spektrum af fem proteinkilder
  • 23 gram protein pr portion
  • Tilsat fordøjelsesenzymer
  • Gluten- og sojafri
Fra 399,00 kr.
På lager Klar til afsendelse

Overblik omkring Granite Supplements - Protein

 

Et komplet spektrum af fem proteinkilder

 

Vallekoncentrat

Micellært kasein

Valle-isolat

Græsfodret oksekød

Æggehvide


Denne komplette blanding indeholder 23 gram protein og sikrer langvarig levering af både hurtige og langsomt fordøjelige proteiner for at opbygge muskelmasse og restituere efter træning.

 

Giv dine muskler mad - Protein er muskelføde.

Protein spiller en afgørende rolle i muskelhypertrofi og øger muskelstyrke. Forestil dig dette: du smadrer dine træningspas, du har rutinen, den mentale indstilling og strategien til at nå dine mål.

 

Hvert pump, hver muskelsammentrækning, resulterer i en nedbrydning af dine muskelfibre. Når de er beskadiget, er de klar til at blive repareret. DET ER HVOR MUSKEL VÆKST ER. Det er her, dine muskler skal fodres for at opnå muskelhypertrofi - hvilket øger størrelsen af ​​dine muskelceller. Det er her, Protein kommer i spil for at accelerere udholdenheden af ​​dine muskler (aerob) og styrken af ​​dine muskler (anaerob).

 

Valleprotein, et af de bedst undersøgte kosttilskud i verden

Valleprotein indeholder en utrolig række essentielle aminosyrer. Talrige undersøgelser viser, at valleprotein kan hjælpe dig med at øge styrke, få muskler og tabe kropsfedt. Det har også den højeste biotilgængelighed af enhver proteinkilde, så din krop absorberer det protein, du indtager.

 

Vallekoncentrat og Valleisolat

Valle er det flydende biprodukt af mælk, der udskilles under osteproduktion (ostemasse er de fede dele, der koagulerer og bliver til ost). Proteinerne i valle er af meget høj kvalitet. Der er to sider af Whey-debatten:

 

  • Whey Isolate er overlegen på grund af dens højere procentdel af protein pr. gram
  • Vallekoncentrat er overlegent, fordi det ikke er alt for forarbejdet.


Sandheden er, at begge er fremragende kilder til protein, og det er derfor, de begge er i formuleringen! De har begge høje niveauer af BCAA, da de kommer fra samme kilde. Vallekoncentratet kan også have mere gavnlige underfraktioner for at styrke dit immunsystem. Den har små mængder fedt og laktose, hvilket giver den en dejlig cremet tekstur og smag (vent til du smager vores!). Valleisolat raffineres yderligere for at fjerne mere fedt og laktose og forbliver også en fremragende kilde til aminosyrer.


Micellært kasein

Kaseinprotein stammer også fra mælk. Det er et langsomt fordøjeligt protein, der også indeholder alle de essentielle aminosyrer, som din krop har brug for. Dette protein er anti-katabolisk, hvilket betyder, at det reducerer proteinnedbrydning i kroppen på grund af dets langsomme fordøjelseshastighed og vedvarende tilførsel af aminosyrer til muskelceller. I det væsentlige fodrer det dine celler med aminosyrer på et lavt niveau over en længere periode.

 

Græsfodret oksekød

Fordelene ved græsfodret oksekød er mange, vi har inkluderet det i vores protein af en simpel grund: det er molekylær mad, og vi elsker oksekød! Beef Protein Isolate har en af ​​de højeste koncentrationer (over 98%) af funktionelt protein af alle tilgængelige kilder.


Oksekødet, vi bruger, er hentet fra køer i Sverige i et hormonfrit, antibiotikafrit, ikke-GMO, græsfodret miljø under strenge EU-dyresundhedsbestemmelser.

 

Æggehvide

Ikke kun elsker vi oksekødsprotein, vi elsker æggeprotein. Den afrunder de forskellige aminosyreprofiler for hver proteinkilde.

Proteinet i æggehvide indeholder en koncentration på 9 % af leucin, den vigtigste aminosyre, der er ansvarlig for at stimulere muskelproteinsyntesen. Den indeholder også arginin, som stimulerer kroppens produktion af nitrogenoxid og udvider dine blodkar. Dette hjælper med at øge blodgennemstrømningen til dine muskler, levere mere ilt, næringsstoffer og anabolske hormoner. Slutresultatet er bedre energi under træning og forbedret muskelgendannelse og vækst bagefter.

Mere information
Produktinformation

Granite - Protein

Ingredients: Proteinmatrix (valleproteinkoncentrat, micellært kasein, valleproteinisolat, okseproteinisolat, æggehvideprotein), naturlige smagsstoffer, xanthangummi, proteaseenzymer (Aspergillus Niger), sucralose, lecithin (solsikke)
Direction of use: Bland en ske med 240 ml. vand eller drik efter eget valg i en shaker kop eller blender. (For en fantastisk milkshake-oplevelse, prøv at blande med dit yndlingsmejeri-, soja- eller nøddemælk)
Warnings: Brug dette produkt sammen med mad som en del af en sund, afbalanceret kost, ikke som en erstatning for sådan. Holde utilgængeligt for børn. OVERSKRIFT IKKE DEN ANBEFALEDE DAGLIGE DOSERING!
Andre ingredienser

Proteinmatrix (valleproteinkoncentrat, micellært kasein, valleproteinisolat, okseproteinisolat, æggehvideprotein), naturlige smagsstoffer, xanthangummi, proteaseenzymer (Aspergillus Niger), sucralose, lecithin (solsikke)

Vejledning

Bland en ske med 240 ml. vand eller drik efter eget valg i en shaker kop eller blender. (For en fantastisk milkshake-oplevelse, prøv at blande med dit yndlingsmejeri-, soja- eller nøddemælk)

Portionsstørrelse (gram/milliliter/kapsler) 30g
Advarsler

Brug dette produkt sammen med mad som en del af en sund, afbalanceret kost, ikke som en erstatning for sådan. Holde utilgængeligt for børn. OVERSKRIFT IKKE DEN ANBEFALEDE DAGLIGE DOSERING!

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
author image

Jenni Ørum

Kundeservice. Personlig træner og kosmetiker/span

Aktiv bikini-fitness atlet siden 2012, og uddannet personlig træner. Hos only-approved er jeg en af de personer der hjælper vores fantastiske kunder i produktvejledning og generellle forespørgsler.
Har du derfor et spørgsmål, så hold dig ikke tilbage med at skrive på mail eller chatten. Besøg min LinkedIn