VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Full Force Nutrition - "Supercarb Fast" Hurtigt optageligt kulhydrat

Bedømmelse:
89 % of 100

En blanding af 4 forskellige hurtigt optagelige kulhydrater i højeste kvalitet, klar til at genopfylde dine depoter lynhurtigt, når du har allermest brug for det efter intens vægttræning eller sportsudøvelse.

  • Perfekt til brug efter træning
  • 4-komponent kulhydrat blanding til brug om dagen
  • Hjælper med at genopfylde kroppens energilagre
  • Velegnet til både udholdenheds- og styrke atleter
Availability:
Udsolgt
79,00 kr

Full Force Nutrition Supercarb Fast

​Hvis du leder efter den hurtigste, letteste og mest potente næringskilde til genopfyldning af dine energidepoter efter et hårdt og intenst træningspas, så er Full Force Nutrition Supercarb Fast de perfekte hurtige kulhydrater til træning.

Kosttilskud med hurtige kulhydrater

Med hele 4 forskellige kilder til hurtigt optagelige kulhydrater, kan du være sikker på at du får fyldt tanken op så hurtigt som overhovedet muligt, når det er allermest vigtigt for din krop ift. at opnå dine mål med enten din fysik eller din præstations- og ydeevner.
 

Masser af hurtige kulhydrater

​Full Force Nutrition SUPERCARB FAST indeholder Waxy Maize stivelse, Maltodextrin, Dextrose of Fruktose. Waxy Maize stivelsen er en kulhydratkilde der er udvundet fra andre forskellige kilder som ris, byg og majs. ”Waxy” navnet kommer af den grund, at når man har det under et mikroskop, har det en voks-lignende konsistens. Dette har dog kun noget at sige om det fysiske udseende. Det er kendt for sin høje molekylevægt og høje glykæmiske indeks værdi. Dets molekylevægt er imellem 1,000 – 10,000, medens f. eks Dextrose og Fruktose kun har molekylevægte på ca. 180 hver. Waxy Maize stivelse er en lang kædet, kompleks kulhydrat, som i øvrigt er fri for sukker og laktose.
 

Hvorfor Full Force Nutrition Supercarb Fast? 

​Hvad gør netop dette produkt så godt til formålet? Waxy Maize stivelse har den egenskab at det kan gendanne glykogenniveauerne i kroppen langt hurtigere end dextrose kan, og dette bevirker at man opnår en rekordhøj øgning i energi-niveauet. Den høje molekylevægt spiller også en stor rolle, da den får det til at passere mavesækken hurtigere end andre kulhydrater. Med denne egenskab opnår man altså en tilførsel af energi der bliver optaget hurtigt i kroppen, men ikke giver én en følelse af oppustethed eller irritation af fordøjelsessystemet. For at din krop opnår den bedste mulige effekt af produktet, trækker Waxy Maize stivelsen næringsstofferne sammen med vand i kroppens væv ved den optimale hastighed så vel som osmolalitet.

Jo længere og hårdere dine træningspas er, jo mere glykogen vil du tømme fra din depoter. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at genopfylde dine depoter så hurtigt som muligt efter træning, for at maksimere din restitution. ”SUPERCARB FAST” fra Full Force Nutrition er her det ideelle valg, og du finder ikke en kilde til kulhydrater med hurtigere optagelighed på markedet.

Produktet er uden tilsat smag, så du kan blande det med lige hvad du har lyst til, hvad end det er din protein shake, din pre-workout, dine BCAAS eller hvilken som helst anden form for væske.

​Full Force laver også et kosttilskud med langsomme kulhydrater, og du kan se hele deres produktsortiment her

Mere information
Produktinformation (fødevarer brug ernæringstabel, for tøj brug Serie, Modelår, Season)

Full Force Nutrition - "Supercarb Fast" Hurtigt optageligt kulhydrat

Ingredients: Unflavored: Waxy Maize stivelse, Dextrose, Fruktose, Maltodextrin.
Direction of use: Bland 1 portion(50 gram) med 500 ml vand eller en anden type væske og drik det før, under eller lige efter træning, eller hvilket som helst andet tidspunkt på dagen, hvor du har brug for hurtige kulhydrater.
Warnings: Allergen info: Fremstillet i faciliteter under forhold hvor der håndteres mælk, soja, æggeproteiner, gluten, seleri, nødder, fisk og skalddyr som ingredienser. Særlige advarsler: Opbevares utilgængeligt for børn. Bør ikke træde i stedet for en sund og var
Beholderstørrelse (gram/mililiter/kapsler) 1000 gram
Portioner per beholder 20 portioner
Portionsstørrelse (gram/milliliter/kapsler) 50 gram
Producent Varenummer N/A
Advarsler Allergen info: Fremstillet i faciliteter under forhold hvor der håndteres mælk, soja, æggeproteiner, gluten, seleri, nødder, fisk og skalddyr som ingredienser. Særlige advarsler: Opbevares utilgængeligt for børn. Bør ikke træde i stedet for en sund og var
Vejledning Bland 1 portion(50 gram) med 500 ml vand eller en anden type væske og drik det før, under eller lige efter træning, eller hvilket som helst andet tidspunkt på dagen, hvor du har brug for hurtige kulhydrater.
Ingredienser Unflavored: Waxy Maize stivelse, Dextrose, Fruktose, Maltodextrin.
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Jenni Ørum

Jenni Ørum

Kundeservice. Personlig træner og kosmetiker/span

Aktiv bikini-fitness atlet siden 2012, og uddannet personlig træner. Hos only-approved er jeg en af de personer der hjælper vores fantastiske kunder i produktvejledning og generellle forespørgsler.
Har du derfor et spørgsmål, så hold dig ikke tilbage med at skrive på mail eller chatten. Besøg min LinkedIn