RING TIL OS (DA/DE/ENG)
+45 3699 7080
Indkøbskurv0Produkt(er)

Din indkøbskurv er tom.

IFBB Pro Anne Mohn, FR

Hun

kom tilsyneladende ud af ingenting, og det gik rigtig stærkt for Only Approved Supplements' franske atlet, Anne Lorraine Mohn, efter at hun vandt sit IFBB pro kort ved at vinde sin klasse samt overall'en i Women's Physique divisionen til Iron Rebel World Show stævnet i København anno 2018.

Efter sin helt fantastisk flotte præstation i København, har Anne siden hen gjort sin debut som professional Women's Physique atlet i IFBB Muscle Fest Pro konkurrencen i Bucharest i Rumænien, og det ser umiddelbart ikke ud til at noget kan stoppe hende i hendes rejse i sin lyse fremtid.

Anne er 32 år gammel og bor i Reims; Frankrigs champagne-central.

Hun træner i Gigagym, som er et lokalt fitness og bodybuilding center i Reims, og siger hun gør det pga. kvalitetsudstyret samt de rare folk, der er i centeret.

Hvad inspirerede dig til at begynde på din træning og i hvor lang tid har du gjort det nu?

"Jeg begyndte at træne i en ung alder af 15 år fordi jeg var meget tynd og simpelthen bare ville tage noget vægt på, således at min krop med lidt mere formet at se på."

"Siden da, har min kærlighed til træning, fitness, sundhed og sporten omkring bodybuilding kun vokset, og ligeledes har mit ønske om at forbedre mig selv. Jeg har trænet i 17 år nu."

Hvad er dit bedste minde fra én af dine konkurrencer, træninger mv.?

© Musclephoto

"Jeg har en del, men ét særligt, der umiddelbart dukker op, når jeg tænker over det, er fra da jeg vandt mit IFBB pro kort i Danmark i år 2018 ved Iron Rebel World Show stævnet."

"Det var en helt igennem fantastisk dag og weekend, og jeg mødte så mange smukke og dygtige atleter, hvilket jeg er helt enorm taknemmelig for - og så synes jeg også selv at jeg så rigtig godt ud på konkurrencedagen."

Hvilken muskelgruppe er din favorit at træne og hvorfor?

"Helt klart ben. Det lyder så kliché at sige, at man hader at træne ben, og det er efterhånden blevet ligeså slemt at sige, man elsker at træne ben, men det er altså tilfældet for mig personligt."

"I år 2008 havde jeg en knæoperation, der mere eller mindre lammede mit venstre ben i hele det efterfølgende år, og det har i dén grad også sat sig, sådan at det kan mærkes mere end 10 år efter. Det har helt sikker været hårdt, og ben er fortsat det mest udfordrende for mig at træne, hvorfor jeg elsker det så meget."

Hvilken gruppe kan du mindst lide at træne og hvorfor?

"Det må nok være mave."

"Som de fleste atleter sikkert ville sige, så elsker jeg at træne, og det gør sig gældende for alle muskelgrupper, men hvis jeg virkelig skulle pege én ud, som jeg er mindst vild med at træne, så må det nok være mavemusklerne. Jeg finder det ikke super nødvendigt og har også en eller anden idé om at jeg ikke bør træne dem for meget, netop for at undgå at få en stor og bred talje, og så føler jeg at en god diæt kan gøre langt det meste af arbejdet med hensyn til at få tydelige mavemuskler."

Hvordan ser dit nuværende træningsprogram ud, og kan du nævne nogle af dine yndlingsøvelser/-teknikker?

"Jeg gør det rigtig enkelt med hensyn til træning. Lige nu hedder det push/pull/legs, som så bliver kørt igennem to gange ugentligt."

"Mine yndlingsøvelser er ligeledes super enkle: squat, bænk pres og dødløft."

"Store og tunge øvelser som disse er det, der bygger rigtig meget masse og tykkelse på en fysik, hvis man spørger mig."

Hvad for noget musik lytter du til under træning?

"Jeg er nok ikke lige den allermest spændende person lige hvad dét angår, for det er ikke særlig ofte at jeg rent faktisk hører noget musik under træning."

"Så længe at der er gang i det og det får mig til at give den gas, så er det helt perfekt."

Har du nogle yndlingsretter og hvordan gør du dine måltider smagfulde?

"Jeg elsker helt almindelig diæt mad for at være ærlig: laks, kylling, æg, hvide ris, søde kartofler, grød ..
Jeg elsker det hele."

"I forhold til krydderier osv..,
så er jeg også ret simpel. Jeg gør mig ikke så meget i det da jeg har meget travlt det meste af tiden og dermed ikke har særlig meget tid til at gøre det store ud af min madlavning, og som sagt kan jeg godt bare lide smagen af madvarerne, som de nu engang er."

Hvad er din værste vane?

"Jeg er enormt hård ved mig selv og har svært ved at give mig selv ros. Det er langt lettere for mig blot at fokusere på mine svagheder og give mig selv på puklen for dét, som naturligvis også kan være fint nok til en vis grad, men jeg er rigtig slem til det og jeg arbejder 100% for at blive bedre til at give mig selv noget mere ros."

© Musclephoto

Hvis du kunne gå tilbage og starte hele din fitnessrejse forfra, ville du så gøre noget anderledes og i så fald, hvad?

"Hvis jeg fik chancen for det, ville jeg gå tilbage i tiden og begynde at udleve min drøm meget, meget tidligere."

"Derudover ville jeg heller ikke have ladet nogen som helst fortælle mig, hvad jeg skulle gøre eller hvad der var bedst for mig på daværende tidspunkt. Der har været så mange gange, hvor jeg desværre har ladet andre folks meninger tynge mig og få mig til at tvivle mig selv og min mål, og det er livet bare for kort til."

Færdiggør sætningen her: inden dette år slutter ...

"Før år 2019 er omme, lover jeg Jer allesammen, at I vil se en Anne, der gør mere end hun nogensinde har gjort for at kunne opnå hendes drøm og hendes mål om at stå på Olympia scenen og konkurrere mod de bedste i hele verden."

© NPS News Online

Kan du nævne nogle af dine yndlingskosttilskud?

"Hvis jeg skal nævne nogle stykker, som jeg aldrig ville være foruden, ville det helt klart være Enhanced Super Digestive Enzymes og FLOORASSIST Balance fra Life Extension samt PharmGrade EAA fra MPA Supplements."

"Jeg prioriterer fordøjelse og mavesundhed meget højt, så de to produkter fra Life Extension, jeg talte om, kan jeg bare ikke undvære."

"Jeg er en stor fan MPA Supplements i det hele taget."

"Mine favoritter er deres CortiSolve, VasoBurn og VasoSeven, og selvfølgelig også PharmGrade EAA."