VÆRDI FOR PENGENE Top Kvalitet

GRATIS DK FRAGT* På Alle Ordre Over 750kr

ERFAREN KUNDESERVICE Vores Forretning Er Vores Hobby

Blog

Sundhed: Vitaminer & Mineraler

Man kan let se sig forvirret i de forskellige typer af vitaminer og mineraler der er at finde. For er de alle sammen relevante for dig? Hvad er deres funktioner egentlig og er det noget du bør supplere med? Læs med her, hvor vitaminer og mineraler uddybes og forklares kort, så du har et overskueligt billede af deres funktioner og hvilke produkter der kunne være relevante for dig at supplere med.
1 år siden
28 visning (er)

Hvad er kreatin og hvordan virker det egentlig?

Hvad er kreatin og hvordan virker det egentlig? Kreatin er et naturligt fremkommende stof dannet af aminosyrer. Det virker som et hurtigt energilager til kortvarigt og eksplosivt muskelarbejde (anaerobt) og lagres i skeletmuskulaturen hvor det bindes til fosfat - deraf kreatinfosfat.
1 år siden
191 visning (er)

Protein pulver guide

Proteinpulver er et af de mest populære kosttilskud på markedet og kan bidrage med positive aspekter i forbindelse med styrketræning, uanset om målsætningen er vægttab eller muskelopbygning. Der findes forskellige former for proteinpulver på det store marked med forskellige formål og der afdækkes i denne artikel en beskrivelse af de mest populære og hyppigst benyttede, til at danne et billede af hvad man som forbruger skal vælge og hvornår man skal bruge hvad. Når vi taler om forskellige former for proteinpulver, omhandler det: - Whey concentrate - Whey Isolate - Whey hydralysate - Cassein
1 år siden
94 visning (er)

Hvorfor bruge aminosyrer?

Hvorfor bruge aminosyrer? Inden de enkelte aminosyrer produkter afdækkes og beskrives, skal der skabes klarhed over hvorfor det er relevant at have et aminosyrer produkt på sin supplementliste. Proteiner, som er kroppens byggesten, består af aminosyrer. Der findes i alt 20 aminosyrer som kroppen kan danne proteiner udefra til muskelvækst og kropsfunktioner. Heraf er der 2 kategorier; De essentielle og de ikke-essentielle. De 12 ikke-essentielle aminosyrer er kroppen selv i stand til at danne, hvorfor de ikke er essentielle at få ind via kosten. De 8 essentielle derimod, kan kroppen ikke selv danne og skal tilføres via kosten og det er her aminosyrer supplementerne kan være relevante at bringe ind i billedet.
1 år siden
33 visning (er)

Road to the Irish Pro | Leigh Routledge

Alle episoder af vores mini-serie, hvor vi følger vores atlet, Leigh Routledge, i hans rejse mod sit styrkeløfterstævne i Irland.

For 3 år siden
33 visning (er)

Protein Pancake Fra JustEgg: Laura Hoffman Roth Anmelder

Only Approved Supplements ambassadør Laura Hoffman Roth anmelder det æggehvide- og havregrynsbaserede Protein Pancake pandekagemix fra JustEgg.

For 3 år siden
68 visning (er)

De Helbredsmæssige Fordele ved K-vitamin

K-vitamin er et vigtigt næringsstof, der er påkrævet for at kunne opretholde sunder knogler og blodkar, et sundt hjerte og meget, meget mere. Læs mere omkring, hvordan K-vitamin bidrager til dit helbred lige her.

For 3 år siden
102 visning (er)

11 Fordele Ved Styrketræning

Før du helt endegyldigt beslutter dig for at styrketræning "ikke er noget for dig", bør du helt sikkert tjekke disse 11 helbredsmæssige fordele ved styrketræning ud.

For 3 år siden
30 visning (er)

Guide Til Vitaminer og Kosttilskud

Her er vores guide til, hvordan du kan få mest muligt ud af din kost og gøre noget godt for din sundhed ved at være bevidst omkring dit indtag af vitaminer via fødevarer og kosttilskud.

For 3 år siden
44 visning (er)

Rygtræning Med Calle Lundqvist

Vi hoppede en tur i træningscenteret med vores svenske ambassadør, Calle Lundqvist, og så til imens hans ryg fik klø til en enormt fokuseret og højintens træning. Klik her for at se hele træningen.

For 3 år siden
20 visning (er)